Procurile golišave fotografije supruge ruskog ministra odbrane

Bogati ponekad zaborave kako svima ne teče med i mlijeko. Jedna od njih je i Svetlana Zakharova, supruga zamjenika ruskog ministra odbrane Timura Ivanova.

Svetlana je, naime, razbjesnila građane Moskve svojim fotografijama, ali ne bilo kakvim. Na društvenim mrežama Zakharova se pohvalila golišavim fotografijama s godišnjeg odmora.

Uz fotke na kojima je oskudno obučevana dok bezbrižno uživa na plaži, 45- godišnja ljepotica je objavila i status.

“Danas nećete imati vremena, sutra nećete imati energije, prekosutra neće biti vas. Prestanite s odlaganjem, živite sada”, napisala je.

Njezin potez razbjesnio je građane Moskve koji traže da Svetlana bude kažnjenja. Naime, građani smatraju kako njezine fotke i luksuzna putovanja nisu primjerena u trenutku kada je zemlja u krizi.

“Vojnici sada znaju za čiji luksuz plaćaju životima u Siriji i Ukrajini”, bio je jedan od komentara. Ljuti su i pojedini parlamentarci. Oni inzistiraju da i Timur bude kažnjen.

“Žene koje su u braku s muškarcima na poziciji moraju shvatiti da i one predstavljaju našu zemlju, da ih ljudi prate na društvenim mrežama te da bilo koja fotografija može procuriti. Fotografijama u toplesu Svetlana je ugrozila poziciju svoga muža”, rekao je političar Vaisily Vlasov za Life.ru.

No, nisu svi komentari bili tako negativni. ”Odlična figura”, ”Odmah bih oženio ovu 45- godišnjakinju”.

Related posts