Prijeti joj visoka zatvorska kazna: Atraktivna učiteljica ostala trudna sa 13-godišnjim učenikom

Alexandria Vera, 24-godišnja učiteljica engleskog jezika iz Texasa u bijegu je od policije nakon što je ostala trudna sa svojim 13-godišnjim učenikom.

Pohotna učiteljica je s dječakom bila u vezi od septembra 2015. do januara 2016. godine kada je ostala trudna. Njihovu vezu je prva razotkrila direktorica škole, Elsa Wright, međutim, kada je suočila Veru s optužbama, ona je potpuno ozbiljna rekla da njegovi roditelji podržavaju tu vezu.

– Zvali su me na kućne zabave i predstavljali prijateljima kao djevojku njihovog sina – ispričala je učiteljica.

Školskom policajcu je rekla da ju je dječak najprije pitao za Instagram profil, a kada mu je ona to odbila otkriti, nije se pojavio na nastavi. Vera ga je nakon toga kontaktirala preko društvene mreže da provjeri gdje je i podsjeti ga na domaću zadaću. Učenik joj je odgovorio i pitao je za telefonski broj, koji mu je dala. Ubrzo su se učiteljica i učenik počeli sastajati, a nedugo zatim je ona otišla njemu kući gdje su prvi put imali spolni odnos.

– Vodili smo ljubav skoro svaki dan – rekla je istražiteljima.

Kada je ostala trudna, policijskom službeniku je rekla da su njegovi roditelji jako uzbuđeni što će dobiti unuka. Međutim, mjesec dana nakon toga, socijalna služba je došla u školu da ispita njihov odnos i tada je Vera školskom policajcu rekla da je abortirala. Nakon toga, direktorica je alarmirala policiju tek u aprilu kada se u školi naveliko počelo pričati o vezi između učiteljice i učenika.

Ubrzo su se javili i Verini susjedi koji su rekli da je dječak stalno bio kod nje kući, a da je u jednom trenutku kod nje bilo čak pet dječaka, piše Heavy. Učiteljica ima i kćerku od 5 godina.

Kada je izdat nalog za njeno hapšenje, Vera nije bila kod kuće. Prijeti joj najmanje 25 godina zatvora.

(Faktor.ba)

Related posts