Prepoznatljivo lice bolivudske filmske industrije: Priyanka Chopra krasi naslovnicu InStyle magazina

Ona je jedna od rijetkih koja drži do moralnih vrijednosti. Ponosna je na svoje porijeklo i na ono što radi i ne povodi se za trendovima koji se kroz medije svakodnevno propagiraju.

Priyanka Chopra, atraktivna bolivudska glumica, očarala je svojim „šik“ izgledom na naslovnici InStyle magazina za august.

Osim što je lijepa i veoma uspješna u poslu koji radi, Chopra je jedna od rijetkih koja drži do moralnih vrijednosti. Ponosna je na svoje porijeklo i na ono što radi i ne povodi se za trendovima koji se kroz medije svakodnevno propagiraju.

Kaže da nije u vezi, jer čeka pravog, a nikada nije bila pobornik kratkih veza.

– Uvijek sam ulazila samo u ozbiljne veze, jer zabavljanje, odnosno kratke veze u Indiji ne postoje. Kada budem upoznala pravu osobu s kojom ću moći podijeliti ostatak svog života, ja ću ga obznaniti na sav glas. Voljela bih da taj muškarac bude moj vodič kroz život, ali da to ne uzme zdravo za gotovo. Život je prolazno putovanje, a ja želim da ga provedem s nekim ko ima iste poglede na život kao i ja – odgovorila je lijepa Pryanka američkim medijima, naglasivši kako je veliki protivnik stereotipa.

Kaže da je raznolikost u filmskoj industriji, ali i u svakom drugom segmentu života itekako poželjna i da ne postoji idealan tip djevojke ili idealan tip zabave, te da je sve odraz i društva, ali i ličnosti.

Bollywood nije minijaturni Hollywood. Mi smo indijska filmska industrija, jedna od najuspješnijih u svijetu. Mi smo umjetnici, mi smo ljudi, mi znamo svoj posao! Možete me staviti pred kamere bilo gdje u svijetu, ja ću ostaviti svoj pečat, svojim plesom, glumom i muzikom. Zbog toga mogu biti trostruka prijetnja, ali nikako stereotipna osoba – kazala je samouvjereno indijska glumica.

Related posts