Potrošila više od milijun kuna da bi izgledala kao Pamela Anderson i Barbie

AMANDA LOVE iz Škotske već je tri puta bila operaciji grudi, a sada želi još. Plan joj je povećati grudi na ogromnu veličinu 30MM.

Dosad je na svoj izgled potrošila skoro 1.6 milijuna kuna, a sve kako bi bila što sličnija živoj Barbie. Osim silikonskih umetaka za grudi, Amanda redovito ide na botoks te injekcije kolagena.

“Želim postići plastično savršenstvo. Željela sam savršeno lice, velike usne, glatku kožu… Hoću izgledati poput lutke”, kaže ova majka četvero djece.

“Kad sam bila dijete igrala sam se s barbikama i pretvarala se da sam barbika. Sjećam se i da sam kasnije gledala Baywatch, Pamela Anderson mi je bila idol i htjela sam izgledati kao ona”, objašnjava Amanda.

Njezina najstarija kći ima 18 godina i ljudi često misle da joj je mlađa sestra. Amanda je sa 16 godina otišla iz Škotske jer je željela postati manekenka. Bila je mršava i imala A košaricu. “Sve moje prijateljice u Los Angelesu imale su velike grudi i bila sam ljubomorna na njih. I ja sam to htjela, ali moj partner u to vrijeme nije podržavao operaciju jer mu se sviđao moj prirodni izgled”, priča.

Kada je rodila najstariju kći Tegan, vratila se u Škotsku. Ubrzo je prekinula vezu s partnerom i nastavila živjeti tamo. Počela je raditi u kantini koju je vodila njezina majka, a tamo je ubrzo upoznala današanjeg supruga.

“Kada sam je tek upoznao nije bila operirana. Imala je plavu kosu, lijepe oči i divan osmijeh. Uvijek mi je bila lijepa i volio sam je prije svih operacija”, kaže njezin suprug.

No, podržao je njezinu odluku da se operira te je podržava i dalje. Naime, Amanda planira još operacija, a s tim se glasno ne slaže njezina kći Tegan.

“Mislim da joj to ne treba, prije je bila lijepa i uzrujam se svaki put kad ide na operaciju”, kaže 18-godišnjakinja. Njezina mlađa kći kaže da se dečki u njezinoj školi često rugaju i govore ružne stvari o njezinoj mami. “Govore da uvijek izbacuje sise i da glumi u pornićima, što nije istina. Ponekad im se moram suprotstaviti”, priča 14-godišnja Logan.

No, Amanda se ne zamara. “Mislim da nikada neću prestati s operacijama. Želim izvaditi rebra da bi ih imala tanji struk. Radit ću ovo i sa 70 godina”, prenosi Mirror.

Related posts