Potrošila 60.000 eura da ne liči na majku koja ju je ostavila

Britanka iz Birminghama uložila je 60.000 eura na operacije lica kako ne bi izgledala kao majka koja ju je ostavila kada je bila tinejdžerka.

Ova 30-godišnjakinja je do sada ugradila implantate u obraze, “napumpala” usne i ugradila implantate u grudi. Čak je i operirala nos iako je imala komplikacije s disanjem. Ali, to je nije spriječilo. Do sada je imala 15 zahvata.

– Imala sam rinoplastiku i cijeli nos mi popao u sredini, jedva sam mogla disala. To mi se događa i danas kada džogiram ili nešto radim. Uglavnom, mogu disati, ali ne kao što sam mogla prije kada su mi nosnice bile veće, rekla je Star.

Osim fizičkog izgleda, Star je promijenila i ime. Zvala se Stacey, ali je to ime odlučila promijeniti kada ju je s njezinih 17 godina iz kuće izbacila njezina majka. Stacey je bila prisiljena živjeti u hostelu. Priznala je kako je mrzila svoj odraz u ogledalu jer je dosta sličila na mamu, a te operacije su bile jedini način da se distancira od svoje bolne prošlosti.

– Ne želim uopće sličiti na nju. Otac mi je često govorio kako izgledam baš kao ona. Moje staro lice predstavlja moju prošlost, svu moju nesreću i negativnost. Moja majka i ja sada nemamo nikakav odnos ni u kojem smislu. Zbog toga sam i promijenila izgled. Bila sam puna mržnje prema njoj i nisam htjela uopće izgledati poput nje. Uspjela sam to. Sada niko ne može reći da izgledam kao svoja majka, objasnila je Star koja i dalje želi “raditi” na sebi.

Kaže kako se ni sama nekad ne prepozna u ogledalu, ali svejedno planira zategnuti lice, napraviti liposukciju i dodatno operisati grudi.

– Nastavit ću raditi promjene jer nikada nisam sretna, priznala je Britanka čiji bi dečko bio najsretniji da prekine s operacijama.

Related posts