Posljednja želja ove 25-godišnjakinje rastužila svijet

25-godišnja Nardya Miller boluje od cistične fibroze, teške nasljedne bolesti koja napada probavni i dišni sustav.

Australka se s opasnom bolešću bori cijeli život, a 2014. godine imala je duplu transplataciju pluća.

Nažalost, njezino tijelo nije prihvatilo donirane organe. Nakon što je saznala da joj je ostala još samo sedmica dana života, lijepa Nardya objavila je potresnu poruku na svom Instagramu.

“Možda te poznajem cijeli život, možda 10 godina, a možda te znam samo kratko vrijeme, ali za samo sedam dana više te nikad neću poznavati. Više nikada neću vidjeti tvoje lice, nikada više neću razgovarati s tobom, dotaknuti te, zagrliti, nikad više. Ali uvijek ću te voljeti, i prijateljstvo koje smo izgradili i uspomene koje smo stvorili. Stvari u životu ne ispadnu uvijek onako kako smo planirali. Postoje neke stvarno velike stvari koje nikada neću imati, mjesta na koja nikada neću otići i stvari koje nikada neću vidjeti. Ali ću gledati. Uvijek. I smijati se. Jer sam bila tu. Nikada neću odustati, kao što nikada ni nisam. Sada, samo puštam. Molim te, preklinjem te, živi svoj život na najjače”, napisala je Nardya.

Ona se trenutno nalazi u bolnici, a maska s kisikom potrebna joj je 24 sata dnevno. Neće ići kući.

S njom je uvijek njezin zaručnik Liam Fitzgerald za kojeg se trenutno skupljaju sredstava na GoFundMe kako bi se ispunila još jedna Nardyjina želja – da podmiri dugove svog zaručnika prije smrti.

Related posts