Playboyeva ljepotica umrla u 34. godini nakon što joj je kiropraktičar “polomio” vrat

POPULARNA Playboyeva ljepotica Katie May preminula je u 34. godini nakon terapije kod kiropraktičara koji joj je, nehotice, ozlijedio vratnu arteriju i prekinuo dotok krvi u mozak. May je bila samohrana majka sedmogodišnje Mije.

Katie je u veljači na jednom od snimanja u Los Angelesu ozlijedila vrat, no kako posjet liječniku tada nije bio od pomoći a bol nije popuštala, na kraju se odlučila potražiti pomoć kiropraktičara. No, umjesto pomoći, dobila je smrtnu presudu, doznaje TMZ.

Prema izvješću autopsije koje je tek sada otkriveno javnosti, neimenovani kiropraktičar je tijekom tretmana oštetio vertebralnu arteriju, zbog čega je mladoj ženi prekinut dotok krvi do mozga te je uskoro preminula.

Njena smrt je okarakterizirana kao nesretan slučaj, no nije poznato hoće li kiropraktičaru koji joj je nestručno “polomio vrat” biti oduzeta dozvola za rad.

Nakon Katiene smrti, pokrenuta je GoFoundMe kampanja za prikupljanje pomoći njenoj kćerkici, a dosad je skupljeno više od 36 tisuća dolara.

Katie se u svojoj kratkoj karijeri našla na naslovnicama Playboya i Sports Illustrateda, uz gotovo 2 milijuna fanova na Instagramu i titulu “kraljice Snapchata”.

Related posts