Pila je vodu na prazan želudac 30 dana

Ovo je ispovijest žene koja je odlučila slijediti primjer žena u Japanu i piti vodu na prazan želudac mjesec dana. Zanimalo je šta će se dogoditi i djeluje li to zaista na ljepši ten i vitkiju figuru. Vodu je pila odmah nakon buđenja.

“Došla sam u fazu života kada sam pomislila kako ne mogu imati manje energije, lošiju kožu i kosu. Tijelo mi je slalo signale da ne radi kako treba. Bila sam konstantno umorna. Morala sam nešto poduzeti. Proučila sam običaj kod Japanki koje vodu piju odmah ujutro na prazan želudac. Odlučila sam pokušati”, ispričala je.

Ovo su njeni savjeti:

– Popijte četiri čaše vode odmah nakon buđenja, na prazan želudac i prije pranja zuba. Ako vam je teško popiti toliko vode, krenite s jednom čašom pa polako pijte sve više dok ne dođete na četiri čaše.

– Ništa ne jedite narednih 45 minuta.

– Ništa ne pijte niti jedite dva sata nakon doručka, ručka i večere.

A ovo su promjene koje su se kod nje dogodile:

Osjećala se sve svježije i zdravije

Nekoliko dana nakon što je počela s ispijanjem vode nakon buđenja, počela se osjećati nekako laganije. Kaže kako je osjetila da joj se tijelo lakše rješava toksina.

Ubrzao joj se metabolizam

Kaže kako je prestala osjećati glad svakih sat vremena. Nestala je želja za grickalicama između obroka, osjetila je da ima sve više energije.

Izgubila je višak kilograma

Kako više nije osjećala glad kao prije, jela je sve manje i riješila se suvišnih kilograma bez puno muke. Također, kako je imala više energije, počela je više vježbati.

Nestala je žgaravica

Prije jutarnjeg ispijanja vode, patila je od loše probave i refluksa. Sve je to nestalo. Nestao je i osjećaj nelagode nakon svakog obroka.

Koža joj je počela izgledati sve ljepše

Kaže kako su joj prije ljudi govorili da izgleda previše staro za svoje godine. Sada ima manje bora na licu, koža joj izgleda zdravo i blistavo te automatski izgleda mlađe.

I kosa izgleda ljepše i zdravije

Nekad joj je kosa bila vrlo krhka pa je često pucala. Na šišanje vrhova je morala ići dva puta mjesečno. Sad više ne puca toliko i vrlo je sjajna.

Nestale su urinarne infekcije

Ova žena tvrdi da joj je tretman vodom riješio urinarne infekcije bolje od bilo kakvog antibiotika. Više ne osjeća peckanje dok mokri.

Ojačao joj se imunitet

Više nije toliko boležljiva kao prije, piše Bright Side.

Related posts