Ovo su najsretniji dani u 2017. godini za vaš horoskopski znak

OVAN

Uspjećete da prevaziđete sve nevolje, hrabro se suočite sa izazovima i suprotstavite se sa jačima od sebe. Sposobnost življenja života punog avantura i novih iskustava učiniće vam ovu godinu posebnom u odnosu na prethodnu. Previše uzbudljivih trenutaka očekuje vas na polju međuljudskih odnosa, u ljubavi, u prilikama koje će vam omogućiti da privučete naklonosti drugih.

U godini ste kad bi vam neke osobe mogle postati bitne, pa ćete više ići za tim da udovoljite njima nego sebi, a njihov osmijeh i zadovoljstvo biće vam najveća nagrada. Postaćete nesebični i velikodušni pa ćete poput magneta privlačiti druge ljude u svoju blizinu. S lakoćom ostvarujete nova poznanstva koja će vaš život učiniti još bogatijim i sadržajnijim nego što je bio.

Najsretniji periodi u godini:

3. 2. – 3. 3. Mogli biste da se zaljubite snažno i strastveno, ostvarite finansijske dobitke, uživate u pažnji i komplimentima koji će stizati sa svih strana.

28. 4. – 6. 6. Venera je u vašem znaku i, osim što donosi sreću u ljubavi, ovo je vrijeme u kojem možete unovčiti svoje znanje i poslovne vještine.

BIK

Iako ste poznati po tome što vam za sreću nije potrebno puno, i ukusno jelo dovoljno vam je za uživanje, u ovoj godini ispunjenje pronalazite u mnogo krupnijim životnim iskoracima. Svaki izlazak iz zone sigurnosti biće za vas pobjeda nad strahom i ličnim nesigurnostima.

A tokom jeseni promijeniće vas pozitivni događaji u vašem ljubavnom životu.

Najsretniji periodi u godini:

6. 6. – 4. 7. Pokloni, priznanja i pažnja koju ćete primati od bližnjih, vjera u vlastite mogućnosti i osjećaj da ste voljeni uljepšaće vam ove dane.

7. 11. – 22. 11. Promjene vas vode u bolji život. Spoj Venere i Jupitera u znaku Škorpije znak je osjećajnog blagostanja, bogatstva i sretnih trenutaka sa partnerom.

BLIZANCI

Pozitivne vibracije Jupitera do 10. novembra povezivaće vas sa zanimljivim osobama i doživljaje zbog kojih će vaš optimizam biti u stalnom porastu. Sada ste zaigrani, veseli, više ćete uživati u izlascima, ostvarićete i neka nova prijateljstva. Imaćete utisak da vam je napokon krenulo u životu, što će izbrisati gorčinu prouzročenu nekim lošim iskustvima iz prošlosti.

Neki će biti sretni zbog ostvarenja nove ljubavne veze, neki zbog uspjeha najmlađih članova porodice i ostvarenja kroz roditeljsku ulogu, dok će drugi pronaći ispunjenje u nekom hobiju, čestim flertovima, ali i poboljšanju prilika na poslovnom i finansijskom planu. U svakom slučaju, ovo je vaša sretna godina. Živite je punim plućima i vjerujte u uspjeh!

Najsretniji periodi u godini:

6. 6. – 20. 6. Plodno razdoblje za poslovno dokazivanje i profesionalno usavršavanje. Novi poslovi uvećaće vaša mjesečna primanja.

6. 7. – 30. 7. Venera u vašem znaku naglasiće vašu privlačnost, neposrednost i pomoći vam u ostvarenju ljubavnih i finansijskih planova.

RAK

Ako vas nešto može učiniti sretnom osobom, onda je to ljubav, osjećaj da ste voljeni i da volite bez straha od boli i gubitka. A posebno dirljive doživljaje proživjećete u svom najintimnijem okruženju, u blizini osoba koje dugo poznajete i s kojima dijelite sve što imate. Vaš dom postaje mjesto na kojem pronalazite podršku bližnjih, mjesto na kojem uživate u zagrljaju voljene osobe, u kojem osjećate sreću dok gledate svoje dijete kako raste i napreduje.

Od 10. novembra pa tokom cijele 2017. godine uz podršku Jupitera postajete djelotvorniji u ostvarenju ciljeva i počinjete istinski uživati u nekim događajima koji su napokon tu, u vašem životu, a na koje ste toliko dugo čekali.

Usamljene će usrećiti nova ljubavna priča, a uporne i mogući dobitak na igarama na sreću.

Najsretniji periodi u godini:

31. 7. – 25. 8. Da je život pun neočekivanih iznenađenja i da nikad ne znate što vam sutra može donijeti, shvatićete u ovom za vas uzbudljivom periodu.

9. 12. – 31. 12. Od strasti i ljubavi srce će vam kucati jače i leptirići će se stvoriti u vašem stomaku. Na putu ste velikih ostvarenja, krećite se odvažno i vjerujte u sebe!

LAV

Neočekivani susret na putu, poruke i pozivi u kasnim noćnim satima, kraća putovanja i izleti u prirodu, samo su neki događaji koji će tokom ove godine ubrzavati otkucaje vašeg srca. Zadovoljstvo pronalazite i u dugim šetnjama, čitanju, časovima i edukacijama, u saradnji sa bliskim rođacima i komšijama.

Ovo je godina u kojoj možete usavršiti svoje vještine komuniciranja, početi da učite strani jezik te uz pomoć šarma i duhovitosti možete doći do osoba koje će vam biti od velike koristi u ostvarenju ciljeva. Ako dobijete za rođendanski poklon novi mobilni ili se odlučite za kupovinu novog automobila, za vas stižu nove porcije užitka. Za osjećaj sreće neophodno je važna aktivnost, promjene, kretanje i spremnost na nove inicijative.

Najsretniji periodi u godini:

6. 7. – 24. 7. Merkur u vašem znaku podstiče vas na veću poslovnu aktivnosti, donoseći vam prilike za veću zaradu i jačanje samopouzdanja kroz posao.

26. 8. – 9. 9. Magnetski ste privlačni. Usrećiće vas naklonost osoba suprotnog pola, a najviše druženje sa jednom, za vas posebnom osobom.

DJEVICA

Tokom ove godine pruža vam se prilika da pobijedite svoj perfekcionizam, koji vas silno udaljava od sreće. Činite najbolje što znate, težite stalnom usavršavanju, ali zadovoljstvo ostvarenim i onim što trenutno imate donosi ono što nazivamo osjećajem zadovoljstva, sreće i ispunjenosti. Ako se potrudite u ostvarenju poslovnih ciljeva, sigurno je da će vas tokom jeseni oduševiti stanje na vašem tekućem računu.

Kad je ljubav u pitanju, uspijevate da prestanete da žudite za onim što ne možete imati i pronalazite mir sa samim sobom, a novo poznanstvo koje će se dogoditi u drugom dijelu godine probudiće u vama uspavana osjećanja i približiće vas stanju ushićenosti.

Napokon ste spremni da zaboravite na prošlost i krenete u nove životne pobjede.

Najsretniji periodi u godini:

13. 1. – 31. 1. Možete više uživati u opuštanju, osjećaju mira, blizini onih koje volite. Društveni život izvor je uzbudljivih osjećajnih dogodovština.

19. 9. – 6. 10. Samcima se pruža prilika za ulazak u novu vezu. Strast će biti jača od razuma. Nemojte se preplašiti od gubitka kontrole nego uživajte!

VAGA

Sreća će u ovoj godini biti vaša najbolja prijateljica i vjerni saveznik u ispunjenju dugogodišnjih želja. Budite uporni, aktivni, potrudite se da ostvarite svoje ciljeve, i pritom imajte na umu – nagrada neće izostati! Očekuju vas priznanja, nagrade, dostignuća, prilike koje ne smijete da propustite. Očaravajući osmijeh na vašem licu biće neodoljivo privlačan osobama koje će se naći u vašoj blizini.

Svoj život možete obogatiti novim poznanstvima, jednim uzbudljivim putovanjem u inostranstvo, selidbom ili novim poslovnim projektom. Veoma je moguće da ćete ući u brak, postati roditelj ili započeti novu vezu. Sreća kao da vreba na vas, zato nemojte pokleknuti u teškim trenucima, znajte da ste jači od svih problema! Za vas je ovo godina velikih ostvarenja!

Najsretniji periodi u godini:

4. 2. – 16. 2. Venera i Mars u znaku Ovna zapaliće iskru strasti. Jako ćete se zagrijati za jednu osobu i to će vam podići životnu energiju.

14. 10. – 6. 11. Okruženi ste ljepotom, svjesni ste vlastite privlačnosti, s lakoćom dolazite do ciljeva i znate da vas ona posebna osoba u vašem životu voli.

ŠKORPIJA

Vaša potraga za srećom biće zapravo potraga za samima sobom, za upoznavanjem sebe i iscjeljivanjem nekih problema iz prošlosti. Što više budete bili dlučniji u namjeri da prekinete nit koja vas povezuje sa nekim osobama i situacijama iz prošlosti, a koji u vama izazivaju osjećaj patnje i nemira, sigurno je da će vaši dani u predstojećoj godini biti ispunjeni pozitivnom energijom.

S pozicijom Jupitera iza vaših leđa sve do novembra kao da će vas čuvati anđeli. Uvijek ćete pronaći izlazi iz problema, a kad pomislite da ste nešto izgubili ili doživjeli poraz, okolnosti će se neočekivano preokrenuti u vašu korist i odvesti vas na put uspjeha.

Nakon novembra Jupiter će ući u vaš znak i budite uvjereni da će vas sreća pronaći.

Najsretniji periodi u godini:

17. 10. – 4. 11. Merkur u vašem znaku omogućiće vam poslovni napredak. Ako niste vjerovali da je moguće, u ovom periodu uvjerićete se u suprotno.

9. 12. – 31. 12. Sprega Marsa i Jupitera donosi veliku aktivnost koja će rezultirati novim poslovnim i ljubavnim pobjedama.

STRIJELAC

Život ponekad može biti grub i težak, ali vaš urođeni optimizam i volja za životom neće vam dopustiti da pokleknete pred izazovima. Zadovoljstvo i pozitivne prilike pronalazite u društvu prijatelja i osoba s kojima dijelite iste interese. Ako se odlučite da se uključiti u rad nekog udruženja ili organizacije, povežite se s ljudima od kojih možete nešto naučiti i dobiti, sigurno je da će tako vaš život dobiti na kvalitetu.

Neki odnosi i osobe odlaze iz vašeg života i pustite ih. Tako ćete stvoriti prostor za nove i perspektivnije prilike koje će vam omogućiti dobitke na svim poljima. Zadovoljstvo pronalazite u dijeljenju svojih interesa sa drugima, u ostvarenju dugoročnih ambicija koje će vam pokazati put za ostvarenja koja vam tek predstoje.

Najsretniji periodi u godini:

1. 2. – 10. 2. Venera i Mars zapaliće ljubavni žar, odvešće vas u zagrljaj osobe koja će vas očarati svojom snagom i nevjerovatnom energijom.

1. 12. – 24. 12. Neko poseban pronalazi put do vašeg srca. Venera u vašem znaku simbol je osjećajnih blagoslova i velike ljubavne sreće.

JARAC

Pragmatični i realni kakvi jeste, sreća je za vas ostvarenje konkretnih životnih ciljeva. Ne zanosite se bajkama i iluzijama, gledate stvarnost u oči i zadovoljstvo pronalazite u poslovnim uspjesima, porodičnom skladu, u druženju s nekoliko ljudi u koje imate bezgranično povjerenje.

Ako se ove godine odlučite da malo smanjite kontrolu i uđete u neke neizvjesne i pomalo rizične ljubavne ili poslovne poduhvate, iznenadićete sami sebe, a ono što ćete postići i doživjeti premašiće vaša očekivanja. Od jeseni Jupiter vas usmjerava na ostvarenje novih prijateljskih odnosa.

Neke osobe biće vam velika podrška u ostvarenju planova, što će vas ispuniti osjećajem sreće i pokazati vam koliko ste zaista cijenjeni i voljeni.

Najsretniji periodi u godini:

1. 1. – 27. 1. Ovo je vrlo značajno razdoblje za vas i vaš lični napredak. Sreća pristiže kroz zbližavanje s jednom osobom iz vaše prošlosti.

14. 12. – 31. 12. Mnogo ste mirniji, snažniji i odvažni u ostvarenju svojih namjera. Imate veliku podršku bliskih osoba i ljudi koji veruju u vas.

VODOLIJA

Česta putovanja i nova poznanstva s ljudima koji žive udaljeno od vas, širiće vaše životne obrasce, pokazaće vam kako je moguće i ono što ste smatrali neostvarivim. Ovo je vaša sretna godina, zašto ne biste iz nje izvukli maksimum? Usudite se da potražite posao u inostranstvu, uložite u svoje znanje, dopustite nekim ljudima potpuno različitim od vas da uđu u vaš život, sad možete pronaći bogatstvo, sreću i obilje izvan vaših uobičajenih životnih okvira.

Pozitivnim mislima kreiraćete pozitivnu stvarnost, shvatiti da se sreća ne krije samo u materijalnim dostignućima nego i u duhovnoj promjeni koja vas vodi ka slobodi i oslobođenju od svega što vas sputava. Istražujte, učite, preispitajte svoje uvjerenja – to je vaš put prema dugotrajnom osjećaju sreće.

Najsretniji periodi u godini:

12. 2. – 28. 2. Samo nebo vam je granica. Uvjerljivi ste, samouvjereni, vrlo konkretni u onome što želite da postignete. Uspjeh kuca na vaša vrata, otvorite ih!

1. 10. – 17. 10. Plodovi truda koji ste u posljednjih godinu dana ulagali u određeno područje života su perd vama. Proslavite svoj uspjeh!

RIBE

Za vas je sreća bliskost i povezanost s osobama koje volite i ništa vas više ne može odobrovoljiti od saznanja da ste voljeni i zaštićeni. Pozitivne promjene možete očekivati na polju nasljedstva, imovine i novca drugih ljudi. Neptun u vašem znaku već duže vrijeme izoštrava vašu intuiciju i naglašava kreativnost. Bavljenje muzikom, filmom, plesom, fotografijom ili nekom drugom vrstom umjetnosti osnažiće vašu životnu strast i osjećanje radosti.

Ako krenete putem ličnog razvoja i duhovnosti vaš će život doživjeti nevjerovatnu transformaciju. Sreća više nije nešto daleko i nedostižno, ona postaje vaš saveznik. U drugoj polovini godine oslobodićete se nekih tereta, napokon ćete disati punim plućima i shvatiti da ste nadomak ostvarenja jednog sna.

Najsretniji periodi u godini:

12. 1. – 31. 1. Sad se možete izboriti za bolje poslovne i ljubavne pozicije i bićete ponosni na sebe što ste uspjeli uprkos svim poteškoćama!

1. 2. – 10. 2. Produktivni ste, svjesni vlastitih vrijednosti i sa više lakoće dolazite do zacrtanih ciljeva. Sreća vas prati u finansijskim poslovima.

Related posts