Old Tower Festival i ove godine u Velikoj Kladuši

Old Tower Festival (OTF), jednodnevni festival elektronske muzike koji je prošle godine izazavao veliko interesovanje mladih u našem gradu, održaće se i ove godine u Velikoj Kladuši.

Mjesto održavanja je isto – kula kladuškog Starog grada, a planirani datum održavanje je 3. august. Kako saznajemo od organizacionog tima OTF-a, pripreme za ovogodišnje izdanje su već u toku.

Ove godine OTF će biti uvršten u kalendar Kladuških dana kulture, a jedan od glavnih sufinansijera je Opština Velika Kladuša.

„Organizacioni tim je u istom sastavu, te je ove godine planirano da jedan dio zarade festivala bude doniran u humanitarne svrhe, a drugi u troškove organizacije istog, jer nam je cilj napraviti festival samoodrživim”, rekao nam je član organizacionog tima OTF-a Mirza Koljić.

Iako su učesnici i posjetitelji bili jako zadovoljni prošlogodišnjim izdanjem festivala, koji je za veoma kratko vrijeme i u teškim uslovima organiziran, Koljić ističe da će organizacija ove godine biti još bolje jer su pripreme mnogo ranije počele nego prošle godine, a i organizacioni tim je bogatiji za prošlogodišnje iskustvo.

Nije nam mogao otkriti više pojedinosti oko ovogodišnjeg OTF-a osim one da će festival trajati do duže u noć, propusti oko pića će biti ispravljeni, a najavio je i velika iznenađenja kada su u pitanju ovogodišnji izvođači i izgled scene, no o svemu tome će, najavljuje Koljić, javnost biti detaljnije obaviještena uskoro. – piše kladusa.net

Related posts