Održana javna tribina Asocijacije žena SDA Bihać

U prisustvu nekoliko stotina članova i simpatizera, Asocijacija žena Stranke demokratske akcije Bihać sinoć je održala u Kulturnom centru u Bihaću javnu tribinu na kojoj su predstavljeni kandidati Stranke demokratske akcije za Gradsko vijeće Bihać i kandidat za gradonačelnika Hadis Jusić.

Poseba pažnja na ovoj tribini posvećena je ženama koje se nalaze na listi Stranke demokratske akcije za predstojeće izbore a ispred Asocijacije žena prisutnima se obratila predsjednica Zibija Muslić Bibanović. Ona se zahvalila svim ženama koje godinama prate i podržavaju aktivnosti Asocijacije žena te rukovodstvu Gradske organizacije SDA Bihać koje kontinuirano daje podršku svim članicama.

Hadis Jusić, kandidat za gradonačelnika Bihaća zahvalio se svim prisutnim na velikoj podršci koju daju njemu i svim kandidatima u kampanji ali i svemu onome što čine za Stranku demokratske akcije u Bihaću sve ove godine.

14448940_168776906860942_1532042495364779227_n

“Sposobnost bosansko-hercegovačkih žena već odavno nije upitna, a to su pokazale u praksi mnoge uspješne žene, doktorice, direktorice, mnoge poduzetnice i sve one koje uspješno obavljaju svoje poslove. Jedan od ciljeva Stranke demokratske akcije i mene kao budućeg gradonačelnika Bihaća je afirmacija žena u javnom i političkom životu, te stvarna jednakopravnost, kako bi zajedno u našem društvu popravljali stvari, otvarali nova radna mjesta, borili se protiv kriminala i korupcije, razvijali naš grad, kanton i državu BiH.” – istakao je Jusić.

Related posts