Nije lako biti Mia: Novi kamen spoticanja na putu lavovske borbe

Koliku volju za životom ima ovo maleno biće, dokaz je, svaka nova bitka koju Mia Mujadžić, s osmijehom na licu, izbori.

Na njenom putu lavovske borbe za život, svako malo, javi se novi kamen spoticanja koji uz podršku i nesebičnu ljubav te veliku brigu svojih roditelja naša lavica uspješno savlada.

Iako smo već jučer pisali o lijepim vijestima iz Zagreba, kako portal Cazin.NET saznaje, jutros se Mia probudila s novim zdravstvenim problemom.

Njene oči su crvene i natečene te su roditelji, ne znajući šta je uzrok, odmah kontaktirali liječnika. Preporučen im je pregled specijaliste oftamologa u klinici Svjetlost i već sutra Mia putuje za Banja Luku.

– Dragi naši prijatelji, jutros se mali lav probudio zatvorenih okica, crvenih i natečenih. Naravno da smo se zabrinuli i odmah kontaktirali liječnika. Preporučen je pregled specijaliste oftalmologa jer okice su nešto s čim se nije pametno igrati. Sutra smo u Banja Luci, Klinika Svjetlost. Nadamo se dobrim ili bar optimističnim rezultatima. O svemu ćemo vas, kao i do sada, izvjestiti. Vi ste naši prijatelji, naša obitelj. Zajedno ćemo kroz sve jer i vi i mi želimo da naš mali strašni lav izraste u velikog strašnog lava! – obavijestili su roditelji u saopćenju za javnost objavljenom u grupi Svi za Miu.

Nadamo se da će Mia i ovu bitku izboriti, a sigurni smo da hoće, zbog vas koji ste ustrajni u njenoj borbi, i koji, na svoj poseban način doprinosite da Mijin maleni osmijeh bude još veći.

Nije lako biti Mia, ali budi jaka, armija dobrih ljudi je uz tebe!

Related posts