“Namjeravaš li udariti Trumpa”: Robert De Niro dao brutalno iskren odgovor

Robert De Niro javno je izrazio svoje razočarenje nakon Trumpove pobjede i našalio se kako će morati preseliti u Italiju, te da ga sada, kada je predsjednik, ne može udariti u lice

Robert De Niro je povukao riječ da bi Trumpa rado udario u lice naglašavajući kako “samo čeka da vidi šta će uraditi”, piše Guardian.

De Niro je u srijedu navečer gostovao u emisiji koju emituje ABC, a u kojoj ga je ugostio Jimmy Kimmel kako bi porazgovarali o izbornim rezultatima u SAD-u.

Komentarišući video iz oktobra, gdje je De Niro izjavio da bi volio udariti u lice republikanskog predstavnika, nazivajući Trumpa idiotom, nacionalnom katastrofom i sramotom SAD-a, poznati glumac je izjavio kako to sada više ne može uraditi jer je Trump postao predsjednik.

Da li i dalje imaš namjeru udariti Donalda Trumpa? – pitao ga je Kimmel dodajući kako bi, ako to uradi, mogao završiti u zatvoru.

– To sada više ne mogu uraditi – izjavio je glumac i dodao kako sada mora poštovani poziciju predsjednika, te da će čekati da vidi šta će Trump uraditi.

De Niro je naglasio i činjenicu da je mnogo ljudi izrevoltirano Trumpovim izborom za predsjednika, te da svoje nezadovoljstvo pokazuju protestima.

Glumac se također našalio da će možda morati iskoristiti prednost italijanskog državljanstva.

– Vjerovatno ću se morati preseliti u Italiju – našalio se De Niro.

(Faktor.ba, Foto: Arhiv)

Related posts