Najtraženiji fitnes model i online trener današnjice Lazar Angelov dolazi u BiH

Lazar Angelov, najtraženiji fitnes model i online trener današnjice dolazi u BiH kao ambasador, specijalni gost i zaštitno lice prvog međunarodnog sajma sporta, fitnesa i zdravlja u regiji – ADRIA FIT, koji će se održati 1. i 2. aprila u kompleksu Etno sela Herceg u Međugorju.

Sajam će uz veliki broj izlagača posjetiteljima ponuditi i bogat dvodnevni program. U sklopu sajma bit će održana dva takmičenja – treće prvenstvo jugoistočne Evrope u Fitnessu “BALKAN 2017.” i Međunarodni kup ADRIA CLASSIC s bogatim fondom novčanih nagrada na kojem će nastupiti veliki broj takmičara iz svih krajeva svijeta.

Također, u sklopu sajma biti će održan dugo očekivani ekskluzivni seminar “Meet Lazar” i Međunarodna konferencija ADRIA FIT – “Sport, fitness, zdravlje” na kojoj će predavanja održati renomirana imena regije dr. sc. Tomislav Madžar, Igor Čerenšek, Tomislav Cvitanušić, dr. Josip Zekić, Ana Kotzmuth i Dijana Ivanišević.

“Sajam ADRIA FIT je najveći projekt ove vrste u regiji i biti će organiziran po uzoru na vodeće svjetske sajmove kao što su FIBO i BODYPOWER.

Za mjesto održavanja prvog sajma odabrali smo Međugorje upravo zbog bliske udaljenosti zračnih luka i zbog same povezanosti s Mostarom, Sarajevom, Dubrovnikom i Splitom. Iz ovih gradova u suradnji s fitness centrima i sportskim klubovima imati ćemo organiziran prijevoz autobusima za mlade koji budu imali želju posjetiti sajam, prisustvovati bogatim sadržajima i upoznati Lazara. Na sajmu očekujemo preko 30 000 posjetitelja iz cijele regije, priopćili su organizatori.

– Svi uključeni u organizaciju sličnih događaja u svijetu znaju koliko je prije svega teško a onda i financijski zahtjevno dovesti ovu zvijezdu, koja upravo zbog svojih pažljivo biranih gostovanja izaziva tako veliki interes među medijima i znatiželju među svima koji prakticiraju i promoviraju vježbanje i zdrav način života. Ponosni smo da se možemo pohvaliti da ćemo upravo mi biti prvi u regiji koji su u tome uspjeli. Plan nam je izrasti u nezaobilazno mjesto na karti svjetskih sajmova sporta, fitnessa i zdravlja – izjavio je direktor sajma Adis Jakić te dodao kako je specijalni partner sajma Olimpijski komitet Bosne i Hercegovine koji je prvi prepoznao veličinu i važnost jednog ovakvog projekta.

Related posts