Na nastupu Jale Brata u Beogradu: Nakon svađe izrešetani reper Vuk Mob, mladić i djevojka

Tri osobe su ranjene iz vatrenog oružja protekle noći kod splava na Novom Beogradu, od kojih su dvije lakše, a jedna teže povrijeđena, javljaju srbijanski mediji, prenosi novinska agencija Patria,.

Po pozivu u 02.45 sati, jedna ljekarska ekipa je mušku osobu koja je tom prilikom povrijeđena prevezla na VMA, dok je druga ekipa u istu ustanovu prevezla povrijeđenu žensku osobu, a treća, transportna ekipa je iz Urgentnog centra do VMA prebacila treću povrijeđenu osobu, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Kako “Blic” javlja, u pucnjavi ispred beogradskog splava “Šejk end šejk” su ranjeni Miloš Stevanović, reper Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob i nepoznata djevojka. Pucnjava se dogodila ispred splava u kojem je sinoć nastupao bh. reper Jala Brat i Juice. Inače, Vuk Mob i tattoo majstor iz Žarkova su bili na splavu jer su došli da podrže Jalu Brata i Juicea s kojim se privatno poznaju i druže.

Prema nezvaničnim informacijama ovog lista Stevanović je upucan više puta, dok je Gojković upucan jednom, a nepoznata djevojka je u pucnjavi zadobila ranu na nozi. Nju je pogodio zalutali metak koji je napadač ispalio na drugove Stevanovića i Gojkovića.

Kako “Blic” saznaje, pucnjavi je prethodilo koškanje između dvojice ranjenih mladića i dvojice nepoznatih na splavu. Obezbjeđenje kluba je zbog toga svu četvoricu mladića izbacilo sa splava, nakon čega je došlo do obračuna.

Napadači su nakon pucnjave pobjegli sa lica mjesta i policija traga za njima.

Related posts