Monstrum koji je zgrozio Balkan: Ja ću iz zatvora van, ti iz groba nećeš

Aleš Olovec, 20-godišnjak iz okolice Krškog koji je, zajedno s prijateljem Martinom Kovačem (29), do smrti tukao i mučio Andreja Cekuta (26) i to prenosio uživo na društvenoj mreži, još je 2013. na Facebooku dao naslutiti da mu ubiti čovjeka ne bi bio problem.

– Što je meni ubiti čovjeka…ja ću iz zatvora izaći van, ali ti iz groba nećeš pi..a ti materina.

Nije jasno na koga se prijetnja odnosila, pišu Slovenske novice, a samo nekoliko mjeseci kasnije, neko mu je opet “digao živac” pa je napisao:

– Nek se samo netko igra, majke mi ubit ću nekog.

Aleš Olovec na Facebooku je, inače, imao tri profila, jedan po imenu Aleš Olovec, a dalo ga se pronaći i pod Aleš Smuk i Aleš Kimberly koji je pripadao i njegovoj djevojci.

Njegove prijetnje niko nije shvatio ozbiljno.

Brat pokojnog Andreja kaže kako ne može shvatiti zašto su mu Aleš i Martin to učinili. On je otkrio kako mu je u ponedjeljak ujutro, u trenutku napada zazvonio mobitel. Zvali su ga napadači, ali on se, ne sluteći ništa, nije javio jer se htio naspavati, piše 24ur.

Smatra da su mu Aleš i Martin htjeli javiti ili da mu je brat teško povijeđen ili su se možda htjeli i s njim obračunati. Za svog brata Andreja kazao je kako je bio miran mladić, uvijek spreman pomoći.

Related posts