Mladenka u zadnji čas otkazala vjenčanje od 50 hiljada kuna jer joj je vidovnjak tako rekao

VEĆINA ljudi koji vjeruju u horoskope, vidovnjake i slična čuda, njihove će savjete ipak uzeti s određenom dozom opreza – no ne i 28-godišnja Britanka Lisa Manso, koja je u posljednji trenutak otkazala svoje vjenčanje jer joj je vidovnjak rekao da “tako nije zapisano u zvijezdama”.

Do tog trenutka par je već potrošio nešto više od 50 tisuća kuna na organizaciju svadbe.

“Sve smo već bukirali, salu, catering… Pronašla sam savršenu haljinu, ali nisam mogla izbaciti iz glave riječi vidovnjaka da je sudbina za mene namijenila nešto drugo. Na kraju, smogla sam snage i sve otkazala”, ispričala je manekenka za Daily Mail.

Svoga nesuđenog supruga Michaela upoznala je kada joj je bilo tek 13 godina i odmah se zaljubila, no on se uskoro odselio. Godinama kasnije, kada je već bila rastavljena majka troje djece, ponovo su se sreli i to shvatili kao znak da im je suđeno. Sve dok se nije upetljao vidovnjak.

“Gledala sam na to ovako: sudbina nam mi je dala drugu šansu da provedem život sa svojim najboljim prijateljem, nisam ga htjela ponovo izgubiti”, priča Lisa, dodajući da je, kako se vjenčanje približavalo “osjećala da ipak nešto nedostaje”. Na preporuku prijateljice obratila se vidovnjakinji, a prije no što ju je išta pitala dobila je odgovor da se “vjenčanje neće održati”.

“Otišla sam kući iznenađena i razočarana. Michael i ja u toj smo se fazi dosta svađali. Trebalo je organizirati sve oko vjenčanja, bila sam nezadovoljna poslom i stanom u kojem smo živjeli. Počela sam se pitati je li to doista ono što sam htjela od života”, kaže Lisa, koja je na kraju odlučila raskinuti zaruke i otkazati vjenčanje.

“Ostali smo skupa još četiri mjeseca, ali čitavo vrijeme u glavi su mi zvonile riječi gospođe Rae. Na kraju smo prekinuli, jednostavno nije išlo. Morala sam slušati svoje srce i zvijezde”, zaključila je manekenka.

Related posts