Miss USK Lejla Alibabić predstavlja svoj kanton na izboru za Miss Federacije BiH 2016

Bišćanka Lejla Alibabić Miss USK 2016. predstavljat će svoj kanton na izboru za MISS Federacije BIH. Lejla Alibabić je manekenstvom počela da se bavi od svoje 13 godine gdje je nosila svoje prve revije. Učenica je Ekonomske skole u Bihaću i rođena je 7.04. 1999 godine. Takmičila se po drugi put na izboru na MISS USK te pobijedila 2016 godine te svoj grad učinila ponosnim na nju.

Bliži se i taj dan MISS FEDERACIJE BIH 24.07.2016, kao i uvijek nadati se dobrim rezultatima te da će  opet učiniti svoj grad još ponosnijim.

Dat ću sve od sebe da se dobro predstavim i donesem barem jednu od lenti u naš kanton. Baviti se sa ovako nečim je jako bitna stvar, a isto tako volja i želja.

Oduvijek sam se pronalazila u tome. Naravno uz moju najveću podršku moje roditelje koji su me podržavali od prvog dana. Takodjer se želim zahvaliti i ostalima koji su me podržavali moralno i financijski te mi omogućili da sam sad na ovom mjestu. Svoj grad ću da prestavim najbolje što mogu.- kazala je Lejla Alibabić,Miss USK-a.

Related posts