Milijarder ostavio slavnu pjevačicu: Puno je trošila

James Packer odlučio je reći zbogom svojoj zaručnici, slavnoj pjevačici Mariah Carey, pišu strani mediji.

48-godišnji milijarder ostavio je 46-godišnju pop zvijezdu zbog njenog ‘ekstravagantnog trošenja’, piše australski medij Woman’s Day, a na odluku je utjecao i njezin novi reality show ‘Mariah’s World’.

‘Gotovo je. James je bio jako skeptičan oko njene nove emisije i činjenice da je spremna iznositi detalje o njihovom privatnom životu u javnost’, rekao je porodični prijatelj. Časopis također piše da je tajkun dopustio pjevačici da zadrži 10 miliona dolara vrijedan zaručnički prsten.

Par se zaručio u januaru nakon burne romanse koja je trajala nešto kraće od godinu. Detalje zaruka nisu otkrili, no Mariah je u intervjuu za magazin People tad napomenula da neće praviti veliku svadbu: ‘Ne mogu još ništa konkretno reći jer se još nismo oko svega dogovorili. Nikad nisam rekla da će to biti veliko vjenčanje.’

Pjevačica iza sebe ima brak s deset godina mlađim reperom, glumcem i komičarom Nickom Cannonom. Vjenčali su se u aprilu 2008. na Bahamima nakon samo šest sedmica veze. Imaju petogodišnje blizance, kćer Monroe i sina Moroccana, a rastali su se u aprilu 2014, piše Daily Mail.

Mariah je ove sedmice putem društvenih mreža otkazala dio turneje u Južnoj Americi. ‘Svim mojim obožavateljima u Južnoj Americi – slomljena sam što moram otkazati dio turneje. Hvala vam za uzbuđenje i ljubav koje ste pokazali, nadam se da ćemo se uskoro vidjeti’, napisala je na Twitteru.

Related posts