MEGABORBA OD MILIJARDU DOLARA: McGregor i Mayweather su napokon pristali

IAKO JOŠ nema službene potvrde, izvori bliski Conoru McGregoru engleskim medijima potvrdili su da su se irski UFC prvak Conor McGregor (28) i američki boksač Floyd Mayweather (39) dogovorili o boksačkom meču. Oba borca navodno su pristali na financijske uvjete i ostaje još samo dogovor oko tehničkih stvari i službena objava meča.

McGregor i Mayweather mjesecima se prepucavaju preko medija i društvenih mreža oko spomenute borbe, a jedini pravni problem jest taj što je Ircu savezna država Nevada suspendirala boksačku licenciju zbog incidenta na zadnjem meču.

“Imam nekog posla u Las Vegasu. Željeli su me kazniti sa 150.000 dolara zbog bacanja neke bočice vode. Sve smo se dogovorili, dobit ću ponovno licenciju, a onda ćemo vidjeti gdje je taj papak Mayweather”, rekao je nedavno Conor McGregor, a njegov trener John Kavanagh prije nekoliko tjedana izjavio je kako su pregovori o borbi s Mayweatherom u završnici.

“Borba stoljeća” kako se nazivao boksački meč Floyda Mayweathera i Mannyja Pacquiaoa, samo od pay-per-view servisa zaradila je više od 410 milijuna dolara. Iako se ne zna koliko bi McGregor i Mayweather dobili za predstojeću borbu, predviđa se da će zarada od PPV-a premašiti milijardu dolara.

Irac i Amerikanac mjesecima se prepucavaju preko društvenih mreža. McGregor Mayweathera naziva kukavicom, a neporaženi Floyd ga najčešće omalovažava zbog novca koji je u karijeri zaradio. Mayweather je karijeru završio omjerom 49-0 i navodno bi vrlo rado odradio 50. borbu, dok je McGregor u UFC-u trenutačno na omjeru 21-3.

Neke američke kladionice s vremena na vrijeme ponude i oklade na ovaj meč. Prema nekim “bookieima” iz Nevade, Mayweather je veliki favorit. Na njegovu pobjedu koeficijent je u rasponu od 1.04 do 1.10, dok je na Irca između 9.00 i 12.00.

Related posts