Materijali za sjednice GV Bihać od sada dostupni na internet stranici grada Bihaća

S ciljem racionalizacije troškova i transparentnog rada Gradskog vijeća Bihać od posljednje sjednice GV Bihać javnosti su preko zvanične internet stranice grada Bihaća u elektronskoj formi dostupni materijali o kojima će raspravljati gradski vijećnici. Na ovaj način gradska uprava Bihaća želi maksimalno uključiti javnost , odnosno građane Bihaća u rad gradskog vijeća u narednom periodu. Materijali za sjednicu biti će dostupni u rubrici: dokumenti/Gradsko vijeće/sjednice Gradskog vijeća- materijali.

“Pred svaku sjednicu Gradskog vijeća Bihać građanima će na našoj internet stranici www.bihac.org biti dostupni materijali i to je novina koja za cilj ima povećanje transparentnosti i odgovornosti u radu gradske uprave i gradskih vijećnika “-ističe Šuhret Fazlić,gradonačelnik Bihaća.

U toku je i izrada novog izgleda i sadržaja zvanične internet stranice grada Bihaća na kojoj će , između ostalog, građani imati priliku da postavljaju direktno pitanja gradonačelniku i gradskim vijećnicima, odnosno kandidiraju problem s kojima se susreću u svojoj mjesnoj zajednici ili naselju

Related posts