Koje pripadnice horoskopskih znakova su najbolje za brak

Prema astrologiji, žene rođene u ova tri horoskopska znaka najbolje su partnerice za bračnu zajednicu.

1. Rak

Žena Rak ne zna voljeti polovično i gaji intenzivne osjećaje prema svom partneru. Nema toga šta neće napraviti za muškarca kojeg voli i njena ljubav je bezuvjetna. Partnerova sreća važna joj je u svakom trenutku.

Ponekad je sklona dramatiziranju zbog trivijalnih stvari, ali to nije ništa naspram ljubavi koju želi dati. Privlači je ideja toplog obiteljskog doma u kojem važnu ulogu ima i dobra hrana.

Račica je najčešće velika zaljubljenica u hranu, sjajno kuha i posebno voli kuhati za druge. Bit će posvećena majka kojoj su djeca uvijek na prvom mjestu, a od muškarca svog života očekuje samo ljubav i iskrenost. Provjerite koji su horoskopski znakovi najbolji ljubavni parovi.

2. Ovan

Muškarci jednostavno padaju na koljena pred temperamentnom, neustrašivom i odvažnom Ovnicom. Jaka je, a upravo je to čini sjajnom životnom partnericom. Najviše se sviđa muškarcima koji obožavaju snažne i hrabre žene.

Ona je uvijek spremna na kompromis, puno daje, ali isto tako puno očekuje od partnera koji uz nju često postaje odgovorniji i zahvaljujući njenoj podršci osjeća se sposobnim ostvariti sve što zamisli.

S obje noge čvrsto stoji na zemlji, realna je u ljubavi i teško ju je osvojiti. Muškarac kojem to uspije može biti siguran da je uistinu zaljubljena u njega. Stroga je majka, a svojim odgojnim metodama djecu pretvara u pobjednike i vođe. Od partnera očekuje jak karakter i odlučnost. Saznajte kako svaki horoskopski znak iskazuje ljubavni interes.

3. Lav

Ponosna i strastvena ratnica Lavica uz sebe treba partnera koji joj u svemu može parirati, a pogotovo u snazi. Ona ne pada na bilo kakve muškarce i ne treba se previše truditi oko zavođenja – sve ih privlači njen urođeni šarm.

Možda je ponekad u velikoj mjeri fokusirana na samu sebe, ali ona odana partnerica koja voli potpuno nesebično. Borit će se za sebe i partnera baš kao prava lavica, a jednako zaštitnički nastrojena bit će i prema svojoj djeci.

Related posts