Izaberite vrata i otkrijte gdje će vam cvjetati ruže u 2017.

Izaberite vrata koja vam najviše privlače pažnju. Otkrit ćete u kojem području života vas čekaju vrlo pozitivni pomaci – je li to možda u ljubavi, poslu ili u zdravlju?

1. Vrata – FINANSIJE

U 2017. godini ukazat će vam se prilika za dugotrajnu finansijsku sigurnost. U maju možete očekivati neku veću promjenu u karijeri koja će vam priskrbiti još više novca – možda će se raditi o novom poslu, promaknuću ili većoj plaći.

Također, pronaći ćete nove načine ulaganja novca u svoju budućnost. Onima koji imaju finansijskih problema ili dugovanje – iduća godina bit će puno bolja, dugovi će se smanjiti ili nestati.

2. Vrata – LJUBAVNA VEZA ILI ODNOSI S PORODICIM I PRIJATELJIMA

Iduća godina bit će za vas svojevrsno pročišćenje. Dramatično ćete poboljšati ljubavne odnose ili one vezane za porodicu i prijatelje.

Ali, najprije ćete iscijeliti sebe, odnosno posvetit ćete se osobnom rastu. Suočit ćete se sa svojim strahovima, tjeskobom i nezdravim obrascima ponašanja. Uspjet ćete to riješiti i pomiriti se s nekim stvarima. Čekaju vas mirniji i skladniji odnosi nego ikad prije.

3. Vrata – ZDRAVLJE

Bit ćete u najboljoj formi života. Osjećat ćete se fantastično, imat ćete puno energije i misli će vam biti bistrije. U 2017. godini čeka vas puno aktivnosti. Možda ćete više voziti bicikl, plivati, šetati po prirodi, biti intimniji s partnerom… Osluškivat ćete svoje tijelo i pratiti što mu treba, a što smeta. Moglo bi se reći da ćete tretirati svoje tijelo kao hram – s poštovanjem. Postat ćete svjesniji toga da kada se čovjek ne osjeća dobro, kvaliteta života mu je slabija. Zbog svega toga čeka vas puno zdravija i dugovječnija budućnost, piše awakeningpeople.com.

Related posts