ISPOVIJEST MASOVNOG UBICE: „Rekao sam – kurvo, gotovo je, bićeš samo moja i ubio sam je, nije mi žao!”

Kako nezvanično saznaju srbijanski mediji, masovni ubica Siniša Zlatić, koji je preksinoć u Žitištu kod Zrenjanina usmrtio bivšu suprugu Dijanu Zlatić i četvoro ljudi, te ranio još dvadeset osoba, na saslušanju u policiji je hladnokrvno ispričao zašto je počinio nezapamćen zločin.

„Ubio sam je zato sto sam ubeđen da je bila u ljubavnoj vezi sa Stevanom Jojićem.

Nisam mogao to da podnesem. Kad sam je video s njim u društvu, pala mi je klapna. Napustio sam kafić. Prošao sam pored nje i pogledao je, a ona se smejala s društvom. Otišao sam kući, uzeo ‘kalašnjikov’ AK-47 i dok sam išao prema kafiću, razmišljao sam kako ću ubiti nju i njega“, kazao je Zlatić.

„Kad sam stigao, stao sam i viknuo: ‘Kurvo, gotovo je, bićeš samo moja i ničija više’ i ubio sam je. I nije mi žao. Onda sam njega, a onda se više ne sećam. Pucao sam na kog sam stigao. Morao sam da je ubijem jer nisam mogao da živim bez nje, iako je dobro vodila računa o našem sinu, koji je sad siroče“, ispričao je ubica bez trunke kajanja.

Policijski istražitelji su ostali šokirani činjenicom da Siniša Zlatić nije iskazao žaljenje ni prema drugim nevinim žrtvama.

SB

Related posts