I dalje bez traga nestalog Amara Kozlića

Pripadnici Specijalne policije Ministarstva za unutrašnje poslove Zeničko-dobojskog kantona i danas pokušavaju pronaći tijelo Amara Kozlića koji je nastradao sa svoja dva prijatelja u tragičnoj saobraćajnoj nesreći.

“I danas se nastavlja potraga za stradalnikom na vodi i obalama rijeke Bosne i Lašve. Svi timovi su već spremni uz pojačanje GSS Zenica”, rekao je za portal “Radiosarajevo.ba” komandir Specijalne policijske jedinice Zenica Senaid Hasić.

Posljednjih dana su ronioci u otežanim uslovima zbog brzog toka Lašve, na ovom “kanjonskom dijelu vodotoka”, i zamućene vode u više timskih turnusa, nažalost, bez uspjeha pretraživali dno rijeke i drveće koje raste u njoj.

Podsjećamo, mladići Amar Kozlić, Husein Delić i Almen Begović, svi iz Zenice, tokom 4. februara su posjetili su diskoteku Label u Vitezu.

Nakon toga gubi im se svaki trag, a njihovi roditelji su nestanak prijavili u nedjelju, 5. februara. Dan nakon toga policijski službenici Specijalne jedinice MUP-a ZDK-a pronašli su u rijeci Lašvi automobil u kojem su se nalazila dva tijela.

Osmog februara je u naselju Janjići kod Zenice obavljen ukop dvojice nastradalih mladića Huseina Delića i Almena Begovića.

(Radiosarajevo.ba)

Related posts