Gradonačelnik Fazlić: Moja politika će biti uspješna ukoliko mali i obični čovjek bude zadovoljio svoje interese,zahtjeve i potrebe

Novoizabrani gradonačelnik Bihaća Šuhret Fazlić danas je preuzeo dužnost prvog čovjeka Bihaća od svog prethodnika gradonačelnika Emdžada Galijaševića. Nakon današnje primopredaje, gradonačelnik Fazlić, zahvalio je dosadašnjim načelnicima i gradonačelniku na svemu dobrom što su tokom svoga mandata uradili , istaknuvši da će sve ono dobro što su njegovi prethodnici radili nastaviti, a loše stvari koje su radili ispraviti, uz postavljanje novih standarda i normi ponašanja.

„Prioritet u naredne četiri godine biti će grad Bihać i ja sam gradonačelnik Bihaća, te ću se truditi raditi sve ono što je dobro za naš grad. Neću se baviti visokom politikom i moja politika će biti uspješna koliko mali i obični čovjek bude zadovoljio svoje interese,zahtjeve i potrebe „- istakao je gradonačelnik Fazlić, dodavši da o novom sazivu GV Bihać i većini ne želi trenutno davati izjave.

Čestitajući kolegi Fazliću na izboru za prvog čovjeka Bihaća, sada već bivši gradonačelnik Emdžad Galijašević , kazao je da je u njegove četiri godine mandata urađeno dosta posla u svim oblastima društva, istaknuvši da mu je žao što je na kraju došlo do kašnjenja plata budžetskim korisnicima.

„ Otvorili smo ovaj grad investitorima i pokrenuli mnoge projekte koji su pokazali rezultate u privredi,turizmu,poljoprivredi,kulturi,sportu i drugim oblastima.Prioritet u radu mog nasljednika biti će stabilizacija budžeta i ja mu od srca želim uspješan mandat na čelu grada Bihaća.“-kazao je Galijašević.

Related posts