Detalji dvostrukog ubistva u Novom Sadu: Ubijeni nakon svađe u kafani

Na trotoaru u Ulici Vojvođanskih brigada u Novom Sadu, jutros su, nedaleko od jednog lokala, pronađena tijela dvojice mladića. Po neslužbenim informacija, usmrćeni su Dragan Jovanović Gidra (26), jedan od vođa navijača grupe „G3“ novosadske Vojvodine i Dario Roklicer (29).

Zločin se, po prvim informacijama dogodio oko 4:30 sati, a ekipa Hitne pomoći koja je na mjesto događaja stigla ubrzo po pozivu policije, mogla je samo da konstatira smrt dvojice mladića, pišu Večernje novosti.

Iako se neki mediji pisali da su mladići ubijeni hicima iz vatrenog oružja, ispostavilo se kako su obojica usmrćeni udarcima tupim predmetom.

Mladići su navodno bili u lokalu “Moja kafanica”, gdje su se posvađali sa skupinom muškaraca. Kada su izašli napolje, skupina ih je napala, kako se sumnja, metalnim šipkama i pretukla.

Inače, na Jovanovića je pucano u septembru kada je bio teško ozljeđen, a policija je zbog pokušaja njegovog ubistva nedavno uhitila Stevana A. iz Sremskih Karlovaca, kojem je nakon saslušanja izrečena mjera zabrane napuštanja prebivališta, a oduzeta mu je i putna isprava.

Jovanović je bio ranjen i krajem juna na kupalištu “Štrand” dok je sijedio u jednom od kafića. Tada je odbio da surađuje s policijom i ispriča što se dogodilo pa se pretpostavljalo da se sam ozlijedio.

Mogla se, međutim, čuti i druga verzija po kojoj je u njega dok je sijedio za stolom jednog kafića, pucao jedan od dvojice muškaraca, koji su nakon toga pobjegli.

Fena

Related posts