Da se djeca ne pate: Dodikova kćerka i snaha otvorile luksuzni restoran u centru Banje Luke

Restoran “Agape” u vlasništvu djece predsjednika RS-a Milorada Dodika, nedavno je svečano otvoren u Banjoj Luci. Kao suvlasnice restorana zvanično se vode Dodikova kćerka Gorica i snaha Ivana, supruga njegovog sina Igora.

Luksuzni restoran je otvoren u samom centru Banje Luke, na drugom spratu robne kuće “Boska” koja se nalazi na banjalučkom Trgu Krajine.

Svečanom otvaranju je prisustvovao i predsjednik RS-a, a među zvanicama je bilo nekoliko javnih ličnosti iz ovog entiteta, među kojima i bivši ambasador BiH u Srbiji i nekadašnji ministar zdravstva ovog entiteta Ranko Škrbić, koji je i Dodikov kum.

Restoran Dodikovih se reklamira pod sloganom “Zalogaj ljubavi”, a kćerka i snaha predsjednika RS-a tokom otvaranja su istaknule da će njihov lokal biti nešto drugačiji od ostalih i da služe poseban suši i deserte po kojima će biti drugačiji od ostalih banjalučkih restorana.

Inače, kćerka Gorica je svoje poduzetničke vještine pokazala i sredinom 2016. godine kada je samo nekoliko mjeseci nakon što je otvorila apoteku “Green Line“ istu prodala Zdravstvenoj ustanovi “Moja apoteka“.

Podsjećamo, povodom najavljenog protesta Sindikata uprave RS-a, Dodik je kazao da je frapiran njihovom nesolidarnošću te nespremnošću da prihvate smanjenje plaće.

/faktor.ba

Related posts