Cazin: Namjerno pregazila ženu nanijevši joj smrtonosne povrede pa pobjegla

U cazinskom naselju Krivaja jučer se desio nemio događaj u kojem je, kako nezvanično saznajemo, nakon manje saobraćajne nesreće, jedna od učesnica u saobraćaju namjerno pregazila drugu, prilikom čega je nesretna žena preminula.

Tragičan događaj desio se jučer u ranim jutarnjim satima, a u nesreći je smrtno stradala 55-godišnja Kira Schuster, inače mještanka ove mjesne zajednice koja je živjela i radila u Njemačkoj.

Kako je nekoliko mještana ovog naselja potvrdilo za Klix.ba, nesretnu ženu je prilikom vožnje u krivini okrznuo drugi automobil, kojim je također upravljala žena čiji je identitet nepoznat. Nakon toga, oba vozila su se zaustavila.

Schuster je izašla iz vozila te pokušala utvrditi štetu na automobilu, a prema nekim informacijama i pozvati policiju. Međutim, žena u drugom automobilu ju je u tom momentu pregazila, nanijevši joj smrtonosne ozljede, te se udaljila u nepoznatom pravcu.

Za još nisu poznati motivi ovog čina, a kako nezvanično doznajemo, još nije pronađena žena iz drugog vozila.

Kontaktirali smo i MUP USK, no nisu se htjeli oglasiti o ovom slučaju, već su kazali da će više informacija biti dostupno nešto kasnije.

Dženaza nesretne Kire Schuster bit će obavljena sutra u naselju Krivaja.

Klix.ba

Related posts