Blogerica demonstrirala kako se “uvećava” stražnjica na Instagramu

Bujne stražnjice posljednjih su godina hit, a jedna je fitness blogerica odlučila pokazati da ne trebate vjerovati svemu što vidite na internetu.

Sara Puhto iz Finske, otkrila je jednostavnu pozu koju možete zauzeti i stvoriti dojam da imate savršenu okruglu stražnjicu.

Ova djevojka koju su proslavile objave posvećene fitnessu na Instagramu pojasnila je da možete potpuno promijeniti svoj izgled ako savijete leđa i stanete s jednom nogom pruženom prema naprijed.

“Želim vam pokazati kako izgleda moja guza u normalnom položaju i kako izgleda u pozi koja naglašava guzu. U svijetu Kardashianki stražnjice su toliko slavljene, da moramo upamtiti da sve fotografije koje vidimo nisu uvijek stvarne. Njihove guze uvijek mogu izgledati velike iz svakog ugla”, napisala je.

U razgovoru za MailOnline, rekla je:

“Glavni razlog zašto sam objavila tu fotku jest to što u zadnje vrijeme objavljujem sve više fotki na kojima se vidi moj napredak kroz vježbanje te sam izabirala najbolji ugao. Pomislila sam da ja zapravo tako ne izgledam i nisam se osjećala dobro. Znate kakav je osjećaj kad prođete Instagramom i vidite samo savršena tijela te pomislite da vjerovatno uvijek tako izgledaju, a vi vidite samo nesavršenosti na svom tijelu”.

Dodala je da se čini da cijelo vrijeme gledamo isti tip tijela, mršavice s velikim guzama i tankim strukom.

“To je uticalo na mene tokom djetinjstva jer sam uvijek željela uski struk, što više ne želim”, rekla je.

Njena fotka izazvala je lavinu komentara, od kojih je većina pohvalna.

Prošle godine ugradnja implantanta u stražnjice postala je sve češće estetska operacija, a ta to su najzaslužnije Kardashianke.

“To je Kardashian efekt, velike guze su in”, rekao je doktor Terry Dubrow za Yahoo Beauty.

Related posts