Bišćanin Ernad Skalić isjekao BIH pasoš kada je vidio da je Fikret Abdić zvanično postao načelnik Velike Kladuše

Ako ratni zločinac može biti načelnik opštine u BIH, onda meni pasoš Bosne i Hercegovine nije potreban.

Veliki patriota, bišćanin i bivši deminer Ernad Skalić zvani Skala, vidno razočaran nakon što je danas osuđeni ratni zločinac Fikret Abdić i zvanično primio certifikat od CIK-a i postao načelnik opštine Velika Kladuša, objavio je live video na svom facebook profilu na kojem je makazama isjekao svoj važeći BIH pasoš.

Učinio je to najviše zbog toga što je sve do danas vjerovao u državu Bosnu i Hercegovinu i njene pravosudne sisteme, ali nakon ovoga danas, vidio je da Bosna i Hercegovina sve dublje tone i da stanovnicima ove države nema pomoći.

Nama, običnim smrtnicima za bilo kakav posao, pa čak i kod privatnika traže da dostavimo UVJERENJE O NEKAŽNJAVANJU kako bi dobili neki običan posao, a ratnom zločincu za kojeg zna čitav svijet dozvole da se kandiduje za načelnika i na kraju voljom njegovih pristalica u Velikoj Kladuši ubjedljivo i pobijedi. Ovo vam je isto kao i kad bi Adolf H. nekim slučajem uskrsnuo pa postao gradonačelnik Berlina nakon svih stravničnih zločina koje je počinio.

Ernad Skalić više nije mogao trpiti ovu nepravdu i zato je ovo učinio.
Učinio je to zbog svih onih palih ŠEHIDA koji su dali svoj život na AUTONOMIJI.

Učinio je to jer je lično deminirao područja koja su minirali pripadnici Autonomne pokrajine ZAPADNA BOSNA čiji je vrhovni zapovjednik upravo bio Fikret Abdić zvani Babo.

Učinio je to jer su vlasti dozvolile osuđenom ratnom zločincu da se kandiduje za načelnika Velike Kladuše i sa ovim otvorile put Momčilu Krajšniku i Biljani Plavšić da se za 2 godine kandiduju za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

Učinio je to jer se Bosna i Hercegovina pretvorila u RAJ ZA POLITIČARE i PAKAO ZA OBIČAN NAROD.

U vrijeme kada mladi odlaze iz države, u vrijeme kada je potrošačka korpa skuplja za 300% nego u Njemačkoj, u vrijeme kada moramo dati 500 KM doktorima ako želimo na operaciju, u vrijeme kada je skoro 70% stanovništva nezaposleno, u vrijeme kada su hodže i popovi najveći lopovi (čast izuzetcima), u vrijeme kada smo u debelim financijskim minusima, mi, običan narod, izađemo na Izbore i opet izaberemo one koji nas pljačkaju 25 godina i na to sve izaberemo one koji ciljano dozvoljavaju ratnim zločincima da se vrate na vlast.

Pa dragi državljani Bosne i Hercegovine KRIVI SMO MI i zato nam ne treba biti čudno kad se nađe jedan pravi patriota koji voli svoju državu i uništi pasoš u znak protesta.

Dobro je dok je to bio samo lični dokument jednog čovjeka, jer ako se narod okrene protiv političara, ratnih profitera, ratnih zločinaca i svih drugih koji na Bosnu i Hercegovinu gledaju samo kao na “zlatnu koku”, onda bi moglo doći do puno većih problema sa trajnim posljedicama za pojedince.

krajina.ba

Related posts