Bišćanin Adnan Nezirov oduševio u Zvezdama Granda: Toliko dobar bio da je žiri ostao bez komentara!

Adnan Nezirov, 28-godišnji pjevač iz Bihaća, poslije zapaženog takmičenja u nekadašnjem šouu „Zvijezda možeš biti Ti“, poslije kojeg je nastavio uspješnu samostalnu karijeru, jedan je od takmičara aktuelne sezone „Zvezde Granda“. Gledali smo ga u večerašnjoj emisiji gdje je sa svih sedam glasova žirija stekao pravo direktnog učestvovanja u drugom krugu takmičenja!

Nezirov je za nekoliko minuta, interpretorajući dvije pjesme, bez teksta ostavio sve članove žirija. Možda je jedan od rijetkih u novoj sezoni „Zvezda Granda“ koji nije dobio ni jednu kritiku žirija!

Marija Šerifović mu je rekla kako je „zakucao“ u ovoj emisiji i da, što se nje tiče, može odmah u finale. Dragan Stojković Bosanac je hvaleći Nezirova kazao kako je onć varen i pečen pjevač kojem ništa ne nedostaje.

Slično je razmišljala i Ana Bekuta kazavši mu da je savršen pjevač, pun samopuzdanja. A vrlo zanimljiv komentar je bio onaj od Jelene Karleuše.

-Trebalo mi je, za razliku od tajanstvenog člana žirija, i manje od 10 sekundi da čujem da je on dobar pjevač. Ova vrsta muzike ti odlično leži. „Tražila sam dlaku u jajetu“ ali u tvom pjevanju ali „ni dlaku“ nisam mogla naći. Svaka čast! Ti si završio posao – pohvalila ga je Karleuša.

Related posts