BiH: Iznajmljuju skupe automobile kako bi zavodili djevojke

Da bi impresionirali djevojke koje momke gledaju kroz marku automobila, banjalučki mladići rentaju vozila za noćne izlaske, a radnici rent-a-car agencija, često u automobilima nađu ruž, minđuše pa čak i ženske gaćice, piše Euroblic.

Momci koji imaju dobar automobil, nemaju problema sa muvanjem, kako sami kažu „lakih djevojaka“, a ni oni drugi, prema riječima radnika iz ovih agencije, ne ostaju „praznih ruku“.

– Za 120 KM dnevno mogu iznajmiti dobar automobil, noviji model “BMW 5”, “audi 7” ili slično. Cijena, naravno, ide dolje, kada je u pitanju više dana. S obzirom da Banja Luka nema puno turista koji iznajmljuju automobile, to su većinom domaći stanovnici.

Pretpostavljamo da naša vozila svašta „prežive“, a posebno ovi koji se iznajmljuju na vikend, tako da poslije nađemo svašta – flaše, šminku, nakit, minđuše, pa čak i ženske gaćice – ispričali su u agenciji za rentanje automobila.

Uvijek je bila praksa da su momci jedni od drugih posuđivali auta, kako bi se „vidjeli sa djevojkom“, ali danas to ima novu dimenziju, a sad je sve otišlo predaleko, potvrđuju i oni sami.

– Imam i auto i djevojku, pa nemam problema s tim, ali znam šta se sve radi i znam kakvih djevojaka ima. Naravno da nisu sve iste, ima onih kojima materijalni status nije bitan, ali ima i onih koje će momke prije pogledati ako na stolu ima ključ dobrog automobila, to svi znamo – ispričao je jedan Banjalučanin.

Banja Luka sa više od 20 klubova na 200.000 stanovnika, u kojima se do zore luduje uz folk hitove, pokušava da kopira Beograd, u regionu poznat po splavovima i provodu.

Dok pristalice klubova tvrde da oni obogaćuju turističku ponudu grada, a protivnici ovakvog vida zabave smatraju da se sve svodi na laku zaradu zaglupljivanjem banjalučke omladine.

Related posts