Bajrović: Građanski savez pokazat će drugačiju politiku u Bihaću

S novim gradonačelnikom Bihaća Šuhretom Fazlićem Građanski savez će pokazati drugačiju politiku u tom gradu – izjavio je predsjednik Građanskog saveza Reuf Bajrović na današnjoj pres-konferenciji.

Tom prilikom, gradonačelnik Fazlić zahvalio je glasačima, te im poručio da će svojim djelovanjem stvoriti povoljnu klimu u Bihaću da bi građani mogli kvalitetnije živjeti.

Građanski savez je, istakao je Bajrović, spreman na saradnju sa strankama sličnog profila navodeći da je puno važnije „da te stranke rade drugačije od onih što su na vlasti, a ne da samo pričaju drugačije“.

– Smatramo da je BiH pred velikim izazovima. Nakon referenduma u RS-u stanje postaje komplikovanije, te je važno da svi preuzmu dio odgovornosti – rekao je Bajrović.

U tom kontekstu, predsjednik političkog savjeta Emir Suljagić pozvao je rukovodstvo Stranke demokratske akcije da se suoče s odgovornošću za izborni rezultat u Srebrenici, gdje je za načelnika pobijedio kandidat srpskih stranaka Mladen Grujičić, prenijela je Fena.

Related posts