Zlatan uoči nastupa na Euru: “Sve sam bolji i bolji, legenda će nastaviti da dominira”

Jedan od najboljih fudbalera na svijetu u proteklih desetak godina Zlatan Ibrahimović se sprema za uvodni nastup na Euru 2016. u Francuskoj.

Danas će njegova Švedska nastupiti u meču protiv Republike Irske na otvaranju grupe D Evropskog prvenstva u Francuskoj. Uoči samog nastupa, konferenciji za medije je prisustvovao Zlatan Ibrahimović kao ‘udarna igla’ Švedske.

Ibrahimović se osvrnuo na svoju karijeru, kao i na godine koje, ne bi trebalo da su, njegova prednost. Ipak, švedski fudbaler bh. porijekla smatra da je svake godine sve bolji i bolji, te da nema problema što se starosti tiče.

„Kako godine prolaze, sve sam bolji i bolji. Sve je do razvoja i isključivo želje fudbalera da napreduje, a ja se tim stilom života vodim, te zbog toga nemam problema. Želim igrati na svom nivou, te da dokažem svima da legenda može nastaviti da dominira u svijetu fudbala. Morate biti gladni fudbala, kako biste bili vrhunski fudbaler. Ja sam gladan fudbala i uspjeha, i siguran sam da će se legenda i dalje ispisivati“r, ekao je sjajni Zlatan.

Related posts