Connect
To Top

Željezničar započeo pripreme za nastavak sezone

Fudbaleri Željezničara su na pomoćnom terenu Stadiona Grbavica počeli sa pripremama za proljetni dio sezone.

Šef stručnog štaba Slavko Petrović obavio je prozivku, a potom i predvodio fudbalere na prvom treningu u 2017. godini sa kojim su i zvanično počele pripreme Željezničara.

Na prozivci su se ukupno pojavila 24 fudbalera, a to su: Vedran Kjosevski, Irfan Fejzić, Aldin Ćeman, Adnan Bobić – Siniša Stevanović, Kerim Memija, Srđan Stanić, Jadranko Bogičević, Mateo Boccaccini, Kemal Osmanković, Amar Beširević – Dino Hasanović, Darko Marković, Jovan Blagojević, Uglješa Radinović, Samir Bekrić, Zajko Zeba, Denis Žerić, Miroslav Stevanović, Sandi Križman – Ivan Lendrić, Stevo Nikolić, Dženis Beganović, Ajdin Mujagić.

Željo će se narednih nekoliko dana pripremati u Sarajevu, a prvu provjeru će imati 21. januara protiv Bosna Seme. Dan poslije ekipa će otputovati u Međugorje gdje će ostati sedam dana, a 28. će odigrati utakmicu sa Čapljinom.

Glavni dio priprema Željo će odraditi u Antaliji od 31. januara do 12. februara. Zakazane su tri utakmice, a protivnici su Krylja Sovetov, Amkar Perm i Astana, navodi zvanična stranica kluba sa Grbavice. – piše scsport.ba


More in Volim te BiH ! fb grupa