Zbog njega žene gube glavu: Fatalni princ Husein obara s nogu dame širom svijeta

Neke od obožavateljki često mu pišu da su zaljubljenje u njega i da bi se bez razmišljanja udale

Uvijek veseo i nasmijan, 22-godišnji princ Husein bin Abdulah II, inače nasljednik kralja Jordana Abdulaha II, za tren je postao novi miljenik žena širom svijeta.
Za samo nekoliko mjeseci on je na svom Instagram profilu dobio blizu 800.000 pratilaca, među kojima su masovno pripadnice nježnijeg spola, a među komentarima dama na njegove fotografije puno je lascivih poruka i ponuda za brak.


Na izloženim fotkama princ se može vidjeti u raznim situacijama – kako vozi motor, ide na vojne vežbe, prisustvuje poslovnim sastancima ili svira gitaru, čime pokazuje svoju svestranost.
Neke od obožavateljki često mu pišu da su zaljubljenje u njega i da bi se bez razmišljanja udale.
– Da si ti moj muž, služila bih te kao uzorna žena, da budeš sretan do kraja života – napisala mu je jedna od njih.


Princ Husein najstariji je sin kralja Abdulaha i kraljice Ranije, a fakultetsko obrazovanje stekao je na Univerzitetu “George Town”. On je ujedno i prvi poručnik u vojsci Jordana, a prošle godine postao je najmlađa osoba koja je bila na sastanku Savjeta bezbjednosti Organizacije ujedinjenih nacija.

 

Tom prilikom oduševio je generalnog sekretara Ban Ki Muna, koji je rekao da Husein “nema ni 21 godinu, a da je već lider 21. vijeka”.

No mlađahnog princa politika ipak ne zaokuplja previše, pa rado uživa i u fudbalu, a posebno zadovoljstvo pronalazi u muzici, naročito dok svira gitaru.
U svojoj zemlji poznat je i kao dobrotvor, jer je učestvovao u nekoliko dobrotvornih organizacija i projekata, u kojima nije pružio samo finansijsku pomoć, nego se angažovao na mnogim poljima.
Poslije svega, zar je čudno što su žene potpuno očarane njime i što broj onih koji ga prate na Instagramu iz dana u dan raste?!

Related posts