Wibbo ubijedio 39 bivših djevojaka da istetoviraju njegovo ime

Društvo je danas mnogo otvorenije prema tetovažama, pa često nas ništa ne može začuditi. Ipak, ovo je malo izolovan slučaj.

Dvadesetogodišnja Cortney Lei istetovirala je ime svog dečka na licu. Zapravo čini nam se da nije ni imala izbora budući da ju je posesivni partner natjerao na to.

Njen dečko Rian Wibberli, dvadesettrogodišnji tatu-umjetnik koji se predstavlja pod imenom Wibbo, kaže da je ubijedio čak 39 bivših devojaka da urade isto. Mnoge od njih to nisu uradile na licu već na nogama, rukama, prstima i leđima. “Kad me iznerviraju odmah vadim pištolj za tetoviranje.

Ne iskorišćavam ih, same su željele da im radim tetovaže. I ja imam Cortnino ime na ruci, a ona je jedina devojka čije sam ime istetovirao. Brendirao sam je kao Heinz Beans“, ispričao je.

Par je zajedno od februara, a upoznali su se kada je Rian izašao iz zatvora u kojem je bio zbog pljačke i razbojništva. “Uradila sam tetovažu jer je on paranoičan i želio je da me brendira. Misli da će to otjerati druge muškarce od mene. Iskreno, mene baš i ne zanima šta će ljudi misliti o tome što sam uradila“, rekla je Cortney.

(Vijesti.ba / NN)

Related posts