Voditelji emisije uživo nisu mogli prestati buljiti u grudi svoje gošće

Voditelji showa This Morning, jedne od najpopularnijih emisija u Velikoj Britaniji, nisu mogli prestati buljiti u grudi svoje gošće, zbog čega su se kasnije izvinili.

Eamonn Holmes i Ruth Langsford, supružnici koji vode show, nisu mogli skinuti pogled s 23-godišnje Chidere Eggerue, no imali su djelomično i opravdan razlog.

Naime, ona je govorila o važnosti svoje kampanje Saggy Boobs Matter. “Imaš duboki dekolte. Teško je ne gledati, no tebi ne smeta”, rekla joj je Ruth te se izvinila i za riječ saggy koju je iskoristila.

Chidera ju je uvjerila kako joj taj termin ne smeta, s obzirom na prvo ime njene kampanje. “Ne bih koristila tu riječ jer mi se čini uvredljiva”, rekla je Ruth, a Chidera joj odgovorila kako je to samo pridjev.

No priznala je da susreće brojne ljude koji riječ koriste u negativnom kontekstu na društvenim mrežama, što pokušava promijeniti svojom kampanjom.

“Na Instagramu tipovi mi ostavljaju komentare kao što su: ‘Imaš 23 godine i sise ti vise, zašto’”, objasnila je.

Dodala je kako su reakcije na njenu kampanju uglavnom pozitivne.

“Tinejdžerice govore da ih je hashtag zaustavio u odlasku na konsulatacije kod plastičnih hirurga”, rekla je voditeljskom paru.

Related posts