Uporna djevojka smršala 127 kilograma: Sada prikuplja novac da se riješi viška kože

Candice Williams (31) iz SAD-a bila je već toliko pretila da nije mogla zavezati sigurnosni pojas u automobilu ni stati u sjedište aviona – imala je 203 kilograma.

Uspjela je smršati nevjerojatnih 127 kilograma upornim vježbanjem i zdravom prehranom, ali suočila se s problemom viška kože koja je ostala visiti svuda po tijelu nakon što se salo otopilo.

Ostalo joj je oko 6,5 kilograma suvišne kože, a cijena kompletnog hirurškog zahvata je oko 30.000 dolara.

Ona je već bila na dvije operacije i dio kože je uklonjen. Ostala joj je još samo jedna koja košta oko 14.000 dolara, ali za nju nema novca, jer je sve potrošila na prve dvije.

– Cijeli život sam provela osjećajući se kao niko i ništa, jer su mi to stalno govorili. Iako sam sada ponosna na ono što sam postigla, moja koža me podsjeća na to što sam proživljavala. Da imam novca, odmah sutra bi otišla na tu operaciju. To bi mi značilo jako puno – rekla je Candice i dodala kako je bila debela od 10. godine života, hrana joj je služila kako bijeg od problema i utjeha.

Ova uporna djevojka odlučila je zamoliti ljude koje ne poznaje da joj pomognu. Pisala je raznim emisijama na televiziji, ali uspjeha nije bilo.

Zbog toga je odlučila napraviti svoj profil na www.gofundme.com/unendingbattle i tamo potražiti pomoć neznanaca – i uspjela je. Do sada joj je 39 ljudi doniralo novac, a radi se o iznosima između 5 i 50 dolara. Candice je zahvalna svima i nada se kako će iduće godine ostvariti svoj san i napokon se osjećati dobro u svojoj koži, piše Daily Mail.

(Faktor.ba, Foto: Instagram)

Related posts