Norveški vojnik Lasse Matberg stekao je iznenadnu slavu kada je otkriven njegov Instagram profil. Obožavateljice su ga počele opsjedati, nuditi mu brak, djecu i sve što želi.

“Sve je to ludo. Ja sam samo iz grada u središtu ničega u Norveškoj”, rekao je za Daily Mail.

“Prije sam mogao staviti telefon u džep, zaboraviti na modeling i posvetiti se svom poslu. Sada ne mogu otići od automobila do kafića, a da me ne prati novih hiljadu ljudi na Instagramu”, dodaje.

No, nije uvijek bilo tako. U mladosti su mu se vršnjaci izrugivali da je ružan i da ima krive zube, nadimak mu je bio Bugs Bunny.

“Uvijek sam bio velik i igrao sam football, ali nisam bio popularan zbog užasnih zuba. Bili su tako grozni da nisam mogao zatvoriti usta”, prisjeća se Matberg. Maltretirali su ga zbog toga i nije bio prihvaćen u društvu, jednostavno mu nisu dopuštali da se druži s njima jer ima ružne zube.

Iza sebe ima tri duge veze, a idealna žena mu je crnka s tamnim očima i oblinama, iako kaže da takvu nikada ne nađe. Dodaje da je prilično sramežljiv i vjeran i vezi, kao da i nema običaj često mijenjati djevojke.

#norwegian #navy 🇳🇴 #utenalleerviingen #forsvaret ⚓️⚓️⚓️

A post shared by Lasse Løkken Matberg (@lasselom) on

1ook wow 🙌🏼 thanks guys #bw #selfie

A post shared by Lasse Løkken Matberg (@lasselom) on

#sunsoutbunsout #santamonicabeach #manbun #la #cali #tourist 😎

A post shared by Lasse Løkken Matberg (@lasselom) on

Categories: BiH