Tuga u Tešnju: Otac stradalog dječaka zanijemio od šoka

Adem je u potpunom šoku. Ne može se ni na telefon javiti, a kamoli s nekim pričati. Šećer mu je skoro na jedinici. Prestrašno je ovo što nas je pogodilo, kaže nam jedan od članova familije

Nemjerljiva tuga i šok vladali su danas u porodičnoj kući Adema Kašibovića u tešanjskom naselju Bukve, nakon strašne porodične tragedije koja je zadesila ovu porodicu.

Ademov 14-godišnji sin poginuo je u subotu u automehaničarskoj radionici koja se nalazi u prizemlju kuće. Dječaka je prikliještio automobil koji se nalazio na dizalici, a ljekari u Općoj bolnici Tešanj, gdje je dječak prevezen nakon nesreće, samo su mogli konstatirati smrt.

Prilikom dolaska do porodične kuće Kašibovića, zatekli smo veliki broj familije i prijatelja, koji su, i sami u šoku, samo odmahivali rukama. Od njih saznajemo da se dječakovi roditelji nalaze u izuzetno teškom stanju.

– Otac mu je u potpunom šoku. Ne može se ni na telefon javiti, a kamoli s nekim pričati. Šećer mu je skoro na jedinici. Prestrašno je ovo što nas je pogodilo – kaže nam jedan od članova familije.

Kompletan tekst pročitajte u sutrašnjem izadnju dnevnih novina Faktor.

(N. Glibo/Faktor.ba)

Related posts