Tinejdžer silovao i zadavio djevojku: Preklinjala je za život

Jedan tinejdžer silovao je i zadavio svoju 15-godišnju djevojku Karen Perez u Houstonu, pa njeno tijelo ostavio ispod sudopera u napuštenom stanu.

Tinejdžer čije ime nije objavljeno, tereti se za ubistvo nakon što su pronašli užasavajuće snimke djevojke na njegovom mobitelu.

Perez je posljednji put viđena u South Houston gimnaziji 27. maja. Nadzorna kamera zabilježila je kako hoda u restoranu sa dvojicom mladića, od kojih je jedan njen dečko. S dečkom išla držeći se za ruke, a niko je više nije vidio od kada je napustila restoran.

Policija je maloljetnog dečka uhapsila u utorak, a na njegovom telefonu pronašli su snimak na kojem se ništa nije vidjelo, ali se čulo kako zove žrtvu imenom. Tužitelj tvrdi da se na snimku čuje kako Perez preklinje za život dok je on davio.

Porodica ubijene tinejdžerke je obaviještena da je njeno tijelo pronađeno u ponedjeljak naveče. Njena tetka Maria Perez izjavila je da je zgrada u kojoj je pronađeno tijelo Karen napuštena i trebala je biti srušena.

Prijatelji Perez iz škole su u šoku i putem društvenih mreža opraštaju se od svoje školske drugarice, a neki su ostavili cvijeće i igračke ispred zgrade gdje je ubijena, piše Daily Mail.

Related posts