Svi u čudu: Nevjerojatno je kako su tri mladića preživjela ovu prometnu nesreću

NEVJEROJATNA prometna nesreća dogodila se sinoć malo prije ponoći u mjestu Vranovci u kojoj je jedna osoba teže i dvije osobe lakše ozlijeđene. Naime, automobil je doslovno prepolovljen, od čega je jedan dio završio u obiteljskoj kući.

U automobilu bila su trojica mladića u dobi od 17, 19 i 20 godina i pravo je čudo da su preživjeli. Kako kažu u policiji, ni vozač i a ni putnik na stražnjem sjedalu nisu bili vezani sigurnosnim pojasom. Vozač i putnik na stražnjem sjedalu zadobili lakše tjelesne ozljede a teže je ozlijeđen suvozač.

“Automobil se kretao kolnikom kroz mjesto Vranovce od zapada u smjeru istoka. Po ulasku u lijevi zavoj zbog neprilagođene brzine stanju i uvjetima na cesti (zavoj i mokar kolnik) vozač je po izlasku iz zavoja izgubio nadzor nad vozilom, prešao na lijevu (sjevernu) prometnu traku te u zanošenju sletio preko travnate bankine u odvodni kanal sa sjeverne strane kolnika i desnim bočnim djelom automobila udario u rub betonskog kolnog ulaza. Tom prilikom je zbog jačine udara došlo do razdvajanja prednjeg i stražnjeg djela vozila. Prednji dio vozila se zaustavio na sjevernoj prometnoj traci, a stražnji dio automobila u kojem su se nalazili vozač i putnici je u nekontroliranom kretanju po travnatoj površini prednjim djelom udario u južno pročelje kuće kbr. 19., gdje se i zaustavio dok je otpali poklopac prtljažnika udario u južno pročelje kuće kbr. 17”,. stoji u policijskom izvješću.

index.hr

Related posts