Starleta sa stranačke liste u BiH dio kokainske afere koja trese region

Ako ja progovorim, trešće se državni vrh ne samo u Crnoj Gori već i u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Srbiji! Ma, trešće se cijeli Balkan! Ovo je samo vrh ledenog brijega…

Ovako je za Kurir izjavila Ema Đuhić (24), udarna pesnica omladine vladajuće Demokratske partije socijalista u Crnoj Gori, koja je uhapšena u Tivtu sa grupom starleta, pošto je policija u njenim gaćicama pronašla 7,5 grama kokaina.

Ema je poslije saslušanja u policiji puštena na slobodu.

– Mnogi pokušavaju da me stave u koš sa starletama, a ja sam zapravo članica DPS. Ako ja progovorim, zatrest će se vrh ledenog brijega i cijeli region! Uvijek nastradamo mi koji nismo krivi, a oni koji treba da odgovaraju, izvuku se. Ne čačkajte mečku – poručila je juče za Kurir Ema Đuhić. Ona je pred istražiteljima rekla da je droga bila za njenu ličnu upotrebu.

 Ema Đuhić

Ema Đuhić

Mladoj nadi crnogorske političke scene, podsjeća Kurir, lisice su stavljene u srijedu ujutro, kad se sa jednom od svojih najboljih prijateljica, Kotorankom Željkom Rolović (39), poznatijom kao Madam Željka, ukrcavala na jahtu usidrenu u Porto Montenegru.

– Policija je imala dojavu da djevojke koje ulaze na jahtu imaju drogu kod sebe. Osim Đuhić i Željke Rolović, u policiju su privedene i Vana Simić (22), koja je na odborničkoj listi stranke Napredna Srpska za predstojeće lokalne izbore u BiH, kao i Aleksandra Radojević (26) iz Beograda. U policiji je završio i Marko Lušić (30) iz Zagreba, koji je bio jedan od domaćina na jahti – otkrili su izvori iz istrage.

Svi su saslušani u policiji, ali niko od njih nije zadržan. Prema nezvaničnim informacijama, policija je ovu žensku ekipu, koja je cijelo ljeto provela na Crnogorskom primorju, držala na oku kako zbog droge tako i zbog sumnje da se na primorju bave najstarijim zanatom.

zeljka-rolovic-facebook
Željka Rolović

– Sumnja se da su djevojke bile plaćene i angažovane za unaprijed dogovorene orgije na jahti „Afrodita“, koja je iznajmljena u Hrvatskoj i koja je plovila pod zastavom Kajmanskih ostrva. Prema informacijama koje se još uvijek provjeravaju, četiri djevojke dobile su po 1.000 eura unaprijed i sa dvojicom muškaraca trebalo je da provedu nekoliko dana. Najvjerovatnije, iz Porto Montenegra trebalo je da otplove do susjedne Hrvatske – otkriva sagovornik Kurira.

Međutim, kako navodi, nekoliko sati poslije upada policije jahta je otplovila iz Tivta.

On podsjeća da je Željka Rolović i u augustu prošle godine hapšena zbog podvođenja djevojaka bogatim klijentima na Crnogorskom primorju. U početku je negirala da ima bilo kakve veze sa starletama koje podvodi u hotelima i na jahtama, ali je onda ipak priznala krivicu.

Jedna od njenih najboljih drugarica, kako navodi sagovornik Kurira, upravo je Ema Đuhić iz DPS, od koje se gotovo ne odvaja.

aleksandra-caca-radojevic-foto-printskrin-instagram-1470649087-965019
Aleksandra Radojević

– Rolović i Đuhić privođene su i u januaru u Budvi, pošto je policija kod njih pronašla 13 grama marihuane. Tužilac ih je tad pustio – navodi izvor upućen u dešavanja.
Simić: Političari kao čopor vukova

Vana Simić, koja je na odborničkoj listi stranke Napredna Srpska za lokalne izbore u BiH, navodno je potvrdila da je u Budvi, ali da nije tačno da je uhapšena.

– Ova predizborna kampanja je već sad beskrajno duga, a još nije ni počela. Pojedini političari se ponašaju kao čopor vukova, bez prestanka vrebaju na protivnike, a toliko su slijepi od mržnje da im je promaklo da se sve više njihovih birača upravo zbog tog njihovog odnosa prema političkim suparnicima hladi od njih – navela je Vana Simić i dodala da se možda već kaje što je ušla u politiku, jer nije ni slutila koliko se prljavo igra.

– Neki političari grade svoju karijeru tako što svakodnevno vrijeđaju i omalovažavaju suparnike. Na moju nesreću, i sama sam danas postala meta i osjetila to na svojoj koži – saopštila je odbornica rodom iz Loznice.

fokus.ba

Related posts