SMOTANO DO BOLA: Pogledajte kako je ženi uspjelo da automobilom pregazi samu sebe

Video koji stiže iz Sjedinjenih Američkih Država pokazuje koliko vozači ili vozačice mogu biti neodgovorni i neoprezni, a ukoliko su još po prirodi smotani, tragedija je jedna od opcija. Srećom, u ovom slučaju sve je prošlo bez posljedica.

U svijetu koji nas okružuje ima svakavih vozača, no to smo znali od ranije. Obično smo bijesni na one što prebzo voze, bacaju „škripe“ po cesti ili pak ne poštuju prometnu signalizaciju.

Video koji stiže iz Sjedinjenih Američkih Država pokazuje koliko vozači ili vozačice mogu biti neodgovorni i neoprezni, a ukoliko su još po prirodi smotani, tragedija je jedna od opcija.

Na sreću, ovoga puta sve je prošlo bez većih posljedica po zdravlje vozačice iz Washingtona, koja je zaustavila vozilo na semaforu, i na sugestiju vozača iz susjednog automobila pokušala zatvoriti poklopac rezervoara dok je još bilo u pokretu.

Epilog je tragikomičan, jer je vozačica pregazila samu sebe, a sve je snimilo vozilo straga. Kako nije bilo nikakvih većih posljedica po zdravlje i okolinu, ostaje nam samo da se smijemo. Video je osvanuo na Youtubeu i postao prava atrakcija.

Related posts