Slavna "Hurem" kćerku već četiri godine odgaja sama

Zvijezda megapopularne turske serije “Sulejman Veličanstveni” Meryem Uzerli, koja je utjelovila sultaniju Hurem, kćerku odgaja sama i sa svojim fanovima rado podijeli svaki važan događaj iz privatnog života.

Meryem Uzerli posebno se potrudila kako bi njena kćerkica Lara imala najljepši 4. rođendan, dan koji će zauvijek pamtiti. Na nedjeljno jutro su se mama i kćerkica isto obukle, u crne suknjice od tila i svilene vinski crvene košulje. U kosi su imale goleme crvene mašne te su se uspješno uklopile u Disney svijet – u posjetu je Lari, naime, tokom rođendana došla i Minnie, glavom i bradom. Kuću su ukrasile mnoštvom balona.

Turska je glumica iznimno vezana uz kćerku jer je tokom trudnoće prolazila kroz privatnu dramu zbog koje je bila i u teškoj depresiji, te se morala liječiti. Upravo je njeno teško zdravstveno stanje bilo razlog zbog kojeg je napustila snimanje serije “Sulejman Veličanstveni”. Tada je iz Turske otišla u rodni Berlin na liječenje. Sve je krenulo nizbrdo kad joj je njen tadašnji partner, 17 godina stariji biznismen Can Ates, trudnoj rekao da ne želi dijete s njom jer se on već ostvario kao otac. Naime, iza sebe je imao dvoje djece i više dugih veza te je rekao da će im dijete “sve pokvariti”, prenosi Gloria.

Ona je ipak odlučila roditi, no ništa nije moglo spasiti njihov odnos, posebno nakon što su ga ubrzo počeli povezivati s drugim ženama. Proteklih četiri godine Meryem Uzerli donijele su ispunjenje i sreću uz kćerkicu, a nekoliko neuspješnih veza u kojima je bila i iz kojih je izašla nisu je više pokolebale.

Related posts