Skandalozno ponašanje: Funkcioneri iz Bečaja slikaju zadnjicu sekretarice?!

Snimak objavljen na YouTubeu, koji se ubrzo proširio i društvenim mrežama, prikazuje sadašnjeg predsjednika opštine Bečej, Dragana Tošića (SNS) kako u društvu stranačkog kolege, bivšeg predsjednika Opštine i sadašnjeg pokrajinskog sekretara za poljoprivredu Vuka Radojevića fotografiše zadnjicu žene za koju se pretpostavlja da je sekretarica.

Na snimku se jasno vidi kako dvojica funkcionera slikaju zadnjicu žene a potom se zajedno smiju, piše Blic.

Tošić je samo kratko u poruci putem mobilnog telefona rekao da je trenutno van zemlje i da će biti na raspolaganju za svaki komentar kada se za vikend vrati sa puta.

Ipak, dodao je da će se po povratku obratiti nadležnim organima i tužiti sve koji učestvuju u tom blaćenju koje je, kako je napisao, očigledno organizovano u momentu kada je na putu i kada ne može da reaguje.

– Kreirani su i lažni profili sa mojim imenom i slikama na društvenim mrežama gde je jasno cilj destabilizacija novoizabrane vlasti, mene lično i mojih saradnika – napisao je Tošić.

Napomenuo je i da je snimak nastao pre mjesec dana i da su on i kolega pokušali da slikaju rezultate glasanja na pauzi dok su se prebrojavali glasovi.

Related posts