"Roma me željela prodati klubovima za koje ne bih ni u snu igrao, a na kraju sam ja izdajnik"

Nainggolan je nekoliko sezona bio jedan od glavnih igrača Rome i zbog toga su svi bili šokirani kada je potpisao za Inter. Belgijanac je proglašen za izdajnika od strane navijača, ali sada je odlučio da objasni šta se sve dešavalo i otkrije da su ga čelnici Rome praktično natjerali da napusti klub.

“Odlazak nije moja krivica ili barem nije u potpunosti. Bio sam razočaran kako se ponašaju prema meni i to nisam mogao da dopustim. Napravio sam greške i ne krijem to, ali su oni radili neke stvari meni iza leđa koje nisam znao. Nisu došli da razgovaramo u četiri oka već su iza leđa dogovarali transfere s klubovima za koje ni u snu ne bih igrao”, rekao je Nainggolan, te nastavio:

“Željeli su da zarade što više novca od moje prodaje, a nisam mogao da vjerujem s kakvim ekipama su pregovarali. Tretirali su me kao nevažnog igrača što me je najviše povrijedilo. Nakon svega toga stigla je ponuda Intera i kada sam razgovarao sa Spallettijem odlučio sam da je prihvatim. Napustio sam klub čiji predsjednik dođe jednom godišnje i sve pokvari”.

sportsport.ba

Related posts