Počinje prodaja ulaznica za koncert Dine Merlina u Sanskom Mostu

U ljetnom kalendaru potvrđena je još jedna stanica karavane Hotel Nacional u Bosni i Hercegovini!

Sanski Most, šarmantni grad na rijeci Sani, 27. jula na Gradskom stadionu dočekat će Dinu Merlina i njegov Hotel Nacional, potvrđeno je iz menadžmenta Dine Merlina.

Posljednji susret Dine Merlina i Sanjana bio je 2009. godine kada je upravo Sanski Most odabran kao jedan od pet gradova u Bosni i Hercegovini u kojima je Dino Merlin održao velike koncerte u okviru tada aktuelne turneje “Ispočetka”.

Sedam godina poslije Dino Merlin stiže u Sanski Most nakon mega koncerta na stadionu Koševo pred više od 70.000 ljudi u julu prošle godine, te spektakla za pamćenje u Areni Zenica u aprilu ove godine pred rekordnom posjećenosti od više od 12.000 posjetilaca.

Sudeći po dosadašnjem toku turneje Hotel Nacional, Merlin i njegov bend će publici u ovom dijelu naše države prirediti izvrstan show sa vrhunskom produkcijom i repertoarom pjevajući srcem i za sve one koji ga vole i poštuju, te zasigurno svim generacijama koje budu prisustvovale njegovom koncertu pokloniti noć koju će dugo pamtiti.

Prodaja ulaznica počinje u petak, 01. jula u 13h online putem web stranica www.kupikartu.ba i www.magaza.com.ba, te na svim prodajnim mjestima mreže www.kupikartu.ba.

Cijene ulaznica:

Parter 15 KM
Tribine 20 KM
Fan Pit 25 KM
VIP 50 KM

Sve informacije o koncertima ljetnog dijela turneje Hotel Nacional u Bosni i Hercegovini, ali i u susjednim državama možete pronaći na web stranici www.dinomerlin.com/turneja, www.magaza.com.ba, www.kupikartu.ba.

Related posts